Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?
Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.
Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.
Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.
Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.
MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.
És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.
Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?
Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.
Köszönöm,
"a fideszes zsírparasztoknak a lámpavason a helyük, nem az ülésteremben."
Ilyet ne, jó? Szavazz, akire akarsz, gondolj, amit akarsz, de erőszakot hagyjuk ki a közéletből. Még verbális szinten is.
Valaki írta, hogy az EU-ban maradás tényleg fontos, ezt én is így látom, de a mostani kormány nagyon kritizálja ezt az uniót, amit tényleg rossz dolog, hisz mennyi támogatást kapunk tőlük? Bármerre megyek az utcán csak 9 számjegyű összegeket látok mindenfele, hogy az EU jóvoltából valósult meg ez a project és hasonlók.
Tudjátok mi gusztustalan még a fidesz politikájában? Hogy csak az idősekre megy rá. Ugye egy 50+-os mondhatni már aggabb ember mit csinál általában otthon egész nap? Hát tévézik és újságot olvas. Milyen TV csatornái és hírlapjai vannak? Csak a propaganda adók és hírek, csak ebből értesülnek, nem tájékozódnak az interneten. Csak azt látják, hogy Orbán megment mindeket Brüsszeltől és a migránsoktól, - akiket gondolom 90%-uk nem is látott- és így rettegnek attól a 2500 vagy mennyi bevándolótól, kiket ide akarnak küldeni (szerintem nem olyan nagy szám ez.)
És amiket ezek a fideszes nénik művelnek a facebook bejegyzések alatt... Katasztófa, agymosott lett mind és ott kármokodnak és szidalmazzák, ki ellent mond nekik.
Most ez csúnyán fog hangzani, de amikor egy ilyet látok, annyira odaírnám, hogy szerencse még pár év és maga nem fog többet szavazni, de végül mindig moderálom magam.
Köszönöm amit írtál a Momentumról kedves utolsó előtti, jobban utánuk olvastam és tényleg vannak egész jó dolgaik, de még mindig keveslem a szavazószámukat.
Írjatok még kérlek ilyen jó dolgokat.
Azt azért remélem sejtitek, hogy az EU nem azért adja ám a pénzt, "mert jaj szegény elesettek, segítenünk kell rajtuk".
Kelet európai államokat azért engedték csatlakozni annó, mert megtelt az akkori piac, és kellettek a vásárlók. A határvámok megszűnésével nagyon lecsökkent a külföldi termékek ára (mondjuk Magyarországon) Ha külföldi a termék és fizetsz érte, akkor pénz kiáramol az országból. A legtöbb bolt is ahol vásárolsz külföldi kézen igy a profit megint csak kimegy az országból. Ha minden pénz kimegy az ország nem fog tudni vásárolni, emberek elégedetlenek lesznek, stb. Ez nem jó senkinek, igy valamit vissza kell adni az országnak. Én úgy mondom, etetni kell a tehenet ha fejni akarod. Sajnos ez hosszú távon olyan helyzetet hozhat (feltételes, nem tudom mit hoz a jövő) létre mint Görögországban van. Indexen van egy érdekes cikk az EUrozónáról, stb. A cim csak clickbait, nem kell aggódni. [link]
Momentum az a tipikus baloldali politikai párt ami nyugaton már megszokott. És bár szép dolgokat írnak, én nem tudom miből akarják ezt finanszírozni. Az, hogy a gazdagokat adóztassuk nem működik, mert csak lelépnek az országból és viszik a pénzüket.
Jelenleg a legnagyobb probléma Európában az afrikai illegális migráció, amiből jelenleg itthon nem sokat érzékelünk (kerités ide vagy oda) és szerintem az EU nem csinálja jól amit csinál. Ezért bevallom, arra fogok szavazni akivel leghasonlóbb az én elképzelésem. És ha belügyi tekintetben nem is, de szerintem külügyi tekintetben a fidesz azért elsősorban a magyar érdekeket képviseli. Csak ismételni tudom magam, etetni kell a tehenet ha fejni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!