Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mire fel záratná a meleg...

Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?

Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.

Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.

22/F

2012. ápr. 12. 19:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 anonim válasza:
87%
már kezdem szégyelni hogy magyar vagyok ;(
2012. ápr. 13. 01:16
 62/148 anonim ***** válasza:
84%

Kb mindenki az teszi lassan...

Tényleg az lenne a legjobb, ha normális magyarok inkább alapítanának egy lakatlan szigeten egy új országot, a "jobb" magyarok meg maradjanak csak aztán foglalják el a a régi nagy országunkat ha tudják és ha nem döglenek bele mind éljenek csak benne nagy lelki szegénységben. Majd kinyírják egymást mikor már mást nem tudnak gyűlölni csak magukat...

2012. ápr. 13. 01:46
 63/148 anonim ***** válasza:
18%

"Ismeret nélkül ítélkeztek és gyűlölködtök, mert ha ismernétek a melegek helyzetét, életét, problémáikat nem gyűlölködnétek ennyire. Mert nincsen mit gyűlölni. Ők is ugyan olyan hasznos tagjai a társadalomnak, mint a heteroszexuálisok."

Hasznosan seggberakják egymást.

2012. ápr. 13. 02:10
 64/148 anonim ***** válasza:
13%

"Ugyan is a másság megértéséhez és elfogadásához is bizonyos fokú intelligencia szükségeltetik, ami a kedves 54-esnél nyilvánvalóan hiányzik."

A másságot megértjük. A búzákat nem.

2012. ápr. 13. 02:14
 65/148 anonim ***** válasza:
12%

" De igen is el kell fogadnod, hogy a melegek is emberek, és nekik is járnak az alapvető emberi jogok, úgy mint házasság és családalapítás."

Mért járna?

2012. ápr. 13. 02:16
 66/148 anonim ***** válasza:
85%

A búza egy növény.

Ezt se tudod? Ejj ejj.

Amúgy ezeknek a vitáknak értelme nincs.

Amíg ilyen primitív, buta emberek alkotják a társadalom nagy részét nem lesz itt haladás se ezen de semmilyen más téren.

Eszeveszett nácikák, tik kik ottan ültök bent a parlamentben, hisz a jótét lélek báránykáitok kiket terelgetek megválasztottak NEM AZON KÉNE DOLGOZNI, HOGY HELYREHOZD EZT A GAZDASÁGILAG 0 ORSZÁGOT?

De hát jó stratégia ez is. Addig is veri a mellét a sok naiv bárányka míg a pénztárcájából csordogál a pénz.

Buta, buta báránykák ki kéne nyitni a szemeteket...

2012. ápr. 13. 02:42
 67/148 anonim ***** válasza:
74%

# 39/67

A saját nemükhöz vonzódó birkák agyában pontosan azonosítható a homoszexualitásért felelős területet, állítja egy amerikai kutatócsoport. Az oregoni kutatók hormoninjekciókkal változtatták meg az állatok szexuális irányultságát, ezzel növelve a faj szaporodási esélyeit. A kritikusok szerint a kísérletsorozat homofób, a kísérletek ellen Martina Navratilova, volt Wimbledon-győztes teniszező kampányol.

A corvallisi Oregon Állami Egyetem és a portlandi orvosi egyetem közös kutatásának célja, hogy megoldást találjon a homoszexuális birkák szexuális vonzódásának megváltozására. A Dr. Charles Roselli vezetésével végzett kísérlet során a kutatók pontosan meghatározták azt az agyi mechanizmust, ami a kosok iránt vonzódó kosok vágyaiért felelős, írja a The Times.

A kísérletben a kosok koponyáját felnyitva szenzorokat helyeztek el a szürkeállományban, majd hormoninjekciókkal növelték és csökkentették a hormonszintet. A kísérlet végeztével "jelentős sikerről" számoltak be a kutatók, a homoszexuális kosok a "kezelés" hatására a nőstény juhokhoz kezdtek vonzódni.

Az oregoni kísérlet célja a nyájak termékenységének növelése volt, mivel az utóbbi évek adatgyűjtése alapján kiderült, tízből egy kos inkább kosokhoz vonzódik, mintsem a nyáj tagjainak számát növelve a nőstény birkák után járjon.

2012. ápr. 13. 10:59
 68/148 anonim ***** válasza:
63%

Vita újragombolva. HVG helyett:

[link]

2012. ápr. 13. 12:12
 69/148 yossarian44 ***** válasza:
88%

Jajj Istenem. A homoszexuális életstílus népszerűsítéséért börtön?

Akkor dobjátok ki a Jóbarátok DVD-ket, mert lecsuknak érte. Ugyanis Ross nem csak hogy megbékél azzal, hogy a volt felesége egy másik nővel gyereket nevel, hanem még melegházasságra is biztatja őt, amikor a szülei nem támogatják.

De ez még semmi, az Így jártam anyátokkal nem csak hogy tartalmaz egy házasodó, gyereket vállaló homoszexuálist - aki még boldog is - de NPH ráadásul egy ismert melegjogi aktivista - és szintén meleg. Ráadásul az élettársával is pózolgat ott némelyik epizódban.

Az meg gyerekes szánalmasság, hogy a homoszexualitás utcára vitelét azért ellenzed, mert undorítónak tartod. Én egyszer majdnem elokádtam magam egy étterem előtt, mert kijött a pacal szaga... nagyon gyűlölöm a pacalt, egy bokorba hajolva öklendeztem.

Be akartam záratni az éttermet? Nem, és ugyanezért kibírom, hogy rárontsak a melegekre, mert egy felnőtt, mentálisan egészséges férfi vagyok, aki eléggé biztos van a heteroszexualitásában ahhoz, hogy ne zavarodjon meg homokosok közelében.

A kosos kísérlet linkelőjének üzenem, hogy aha, tök jó, hogy lehet ilyet csinálni a b.zi kossal, de szerintem akkor a heteró kosból is b.zit lehet csinálni.

Te szeretnéd, ha rajtad próbálgatnák?

2012. ápr. 13. 12:20
 70/148 anonim ***** válasza:
97%
A Fidesztől falra mászok, de legalább lereagálták ezt az ostoba salátatörvényt.
2012. ápr. 13. 17:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!