Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!
Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?
Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.
Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.
22/F
21:46!
De mit értenek népszerűsítés alatt? Először valószínűleg azt, ha csak megfogom a párom kezét, később az is a homoszexualitás népszerűsítése lesz, hogy együtt élek a párommal.
Amúgy népszerűsítés tekintetében nem lehet a melegséget a dohányzással összehasonlítani, mert egyszerűen aki nem meleg, az akkor sem lesz az, ha egész nap csak melegeket lát. Csak ezt a sok beszűkült látókörű IQ-harcos nem képes megérteni.
Valaki írta, hogy undordik a melegektől. Én pedig a bőrfejű, hőbörgő, bakancsos, primitív, árpádsávos egyénektől undorodom. Én akkor miért legyek velük toleráns?
1975-ben a homoszexualitás kikerült a pszichiátriai betegségeket felsoroló „Betegségek nemzetközi osztályozása” című, folyamatosan frissített kiadványból. A melegséget azóta a nemi orientáció egyik válfajának tekintik, nem pedig olyasvalaminek, amiből meg kellene próbálni „kigyógyítani” az érintetteket. A homoszexualitás jelensége egyidős az emberiséggel, és jó okunk van feltételezni, hogy a különböző korokban meglepően stabil volt a melegek aránya a társadalomban (más kérdés, hogy mikor mennyire volt nyilvánosan vállalható). Az újabb kutatások az állatvilágban is kimutatták a valódi homoszexualitást (amikor a hím nem csupán azért létesít szexuális kapcsolatot másik hímmel, mert nem áll rendelkezésre nőstény). Mindez arra utal, hogy a homoszexualitásnak megvan a maga jelentősége az élővilágban (pl. a hímek közötti agresszió csökkentése), és nem nevezhető "természetellenesnek".
A gyerekvállalást is támogatom. A szexuális irányultság sokkal mélyebben gyökerezik annál, semhogy bármilyen tényezők befolyásolhassák. Számos kutatás bizonyítja Nyugat-Európában és az USA-ban, hogy az azonos neműek által felnevelt gyerekek nem lesznek nagyobb valószínűséggel homoszexuálisok, mint az ellenkező nemű párok gyerekei. A népesség Európa-szerte tapasztalható csökkenését nem lehet a melegek számlájára írni, hiszen a melegek aránya a társadalomban a múltban is kb. annyi volt, mint manapság, a népességfogyás azonban viszonylag újkeletű jelenség. Ráadásul jópár melegnek VAN gyermeke...
A felvonulás megítélése meleg körökben is sokféle: vannak, akik túlságosan harsánynak tartják, míg mások a melegjogi mozgalom fő eseményét látják benne. Az mindenesetre tény, hogy míg a vonulók többsége átlagos utcai ruhában jelenik meg, a média leginkább a kirívó megjelenésű, provokatív viselkedésű embereket mutatja. Ilyenek azonban bármilyen karneválszerű rendezvényen előfordulnak, és a felvonulással szembeni ellenérzések alapvetően nem ebből, hanem a melegek elutasításából táplálkoznak.
És attól egyetlen gyermek sem válik meleggé, hogy melegeket lát (ha valaki ettől félne) még akkor sem, ha esetleg játékból utánozni kezdi őket, és pl. megfogja fiú játszótársa kezét. A gyermekek elől nem eltitkolni kell a melegség létét, hanem a saját fejlettségi szintjüknek megfelelően elmagyarázni, mi az, amit látnak.
Miért van az, hogy van olyan ország ahol semmi problémával nem jár ha két férfi vagy nő kézen fogva megy az utcán?
Mert ott szellemileg fejlettebb emberek élnek, és ott az országok VALÓDI problémáival foglalkoznak nem ilyen f@szságokkal. Ezért ültettétek be ezeket az embereket, ezért FIZET nekik az ország? Hát a náci qrva anyátokat takarodjatok innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!