Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mire fel záratná a meleg...

Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?

Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.

Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.

22/F

2012. ápr. 12. 19:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/148 anonim ***** válasza:
82%
Jesszusom, ez komoly? De a Jobbik nem náci párt mi? Hogy lehet ilyet kitalálni? Az utcán piáló, vagy bakancsot viselő, aki félelmet kelt másban és még sorolhatnám, azok normálisak? Miért ne mehetnének kézen fogva, ha valakinek nincs hajlama, hiába látja, nem lesz meleg. Azért, mert pár "talpig pasit", akiket gondolom a feleségük lerúg magáról, mert már a kijelentéseitől is undorodik, zavar? Engem nem zavarnak, ha nem csinálnak semmi olyat, amit hetero pároktól se néznék jó szemmel.
2012. ápr. 12. 19:51
 12/148 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen barom kijelentések után, ha a Jobbik nyer, kezdhetitek ásni a fekhelyeteket, mert Európa elás minket.
2012. ápr. 12. 19:55
 13/148 anonim ***** válasza:
82%
Látom lepontoztatok, miután azt állítottam hogy ostobaság üldözni a homoszexualitást, de ez csak az állításom igazságtartalmát bizonyítja. :)
2012. ápr. 12. 19:57
 14/148 anonim ***** válasza:
73%

"aki félelmet kelt másban és még sorolhatnám, azok normálisak?"

Ha a cigányokról beszélsz, szerintem azok sem normálisak.

2012. ápr. 12. 19:57
 15/148 anonim ***** válasza:
39%
Nácik már nincsenek 1945 óta. Aki lenácizza a Jobbikot, az menjen vissza általánosba történelmet tanulni.
2012. ápr. 12. 19:59
 16/148 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem rájuk gondoltam. Ha ilyen törvények lesznek én költözöm is az országból, mert egy ilyen terror helyen nem akarok élni. Normálisak vagytok? Ha már minden ellenség iktatva lesz, kik jönnek? Akik szeplősek?
2012. ápr. 12. 20:00
 17/148 anonim ***** válasza:
26%

Amúgy neked mi félnivalód van? Melyik törvényjavaslat alapján kerülnél börtönbe?

Ha már fenenagy terrort emlegetsz.

2012. ápr. 12. 20:01
 18/148 anonim ***** válasza:
79%

17.

Te is menjél vissza, egyszerű vagy, mint az eke. Embereknek félniük kell a mai világban? Anyátok ennyire alázott titeket, mert el nem tudom hinni, hogy normális gyerekkorral valaki ilyen eke legyen. Sajnállak titeket, mert ilyen életszemlélettel csak magatokat mérgezitek, és ti lesztek alkoholista besavanyodott, a társadalomnak terhére lévő emberek. Kérdező ne izgulj, csak pár kicsi tökű, nőt még nem látott közelről nagy fiú válaszolgat, normális ember alapból nem gondolna ilyenre.

2012. ápr. 12. 20:05
 19/148 anonim ***** válasza:
85%
Én egy magyar anya vagyok, aki normális adófizető. Nem, nem vagyok veszélyeztetett, de mást se akarok annak látni.
2012. ápr. 12. 20:06
 20/148 anonim ***** válasza:
32%
Akkor a gyermekedet kiviszed a melegfelvonulásra, ugye? Csak hogy tanuljon egy kis toleranciát.
2012. ápr. 12. 20:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!