Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mire fel záratná a meleg...

Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?

Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.

Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.

22/F

2012. ápr. 12. 19:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 Béla211 ***** válasza:
22%
Nekem amúgy ezzel a törvénnyel semmi bajom nem lenne ha kiterjesztenék a heteró szexuálisokra is.
2012. ápr. 14. 08:27
 82/148 anonim ***** válasza:
0%

"Jobbikot még az se zavarja a törvényjavaslatban, hogy aláírtunk egy ENSZ nyilatkozatot arról, hogy nem büntetjük a homoszexualitást."

A világ összes nyilatkozata visszavonható.

2012. ápr. 14. 09:26
 83/148 anonim ***** válasza:
2%
Búzátlanítani kell az országot.
2012. ápr. 14. 09:29
 84/148 yossarian44 ***** válasza:
30%

Oké, akkor a fogyatékkal élők kedvéért újra:

Egy ilyen törvény miatt akár az összes filmet betilthatnánk, amiben egy normális életet élő b.uzi szerepel. Simán.

Benne van, tessék olvasni.

Az meg a legundorítóbb, sz.arrágó mocsokság, hogy a Jobbik "nem betiltani akar, csak ne nyilvánosan".

Hát jó, aki ilyen hülye, az próbáljon meg úgy élni, hogy nyilvános helyen nem foghatja meg a párja kezét, sőt nem is adhat hangot annak, hogy együtt vannak.

Arra kényszerítik a melegeket, hogy úgy kelljen egész életen át lapítaniuk, mint egy ellenzékinek a Kádár-korban.

Csak azért, mert a Jobbikos egy olyan primitív életforma - tisztelet a kivételnek - hogy nem képes felfogni, hogy ez egy teljesen normális, a természetben mindenhol létező dolog. Nem betegség, biológiai funkciója van.

Pont.

2012. ápr. 14. 09:48
 85/148 anonim ***** válasza:
13%
Haha, na és mi lenne az a biológiai funkció? Kérdőjel?
2012. ápr. 14. 09:58
 86/148 anonim ***** válasza:
0%
86,ánusztágítás
2012. ápr. 14. 11:45
 87/148 anonim ***** válasza:
63%

Mekkora nimrod vagy te is isten áldjon meg :D

De én már belefáradtam a vitába.

Eszméletlen, hogy szellemileg ennyi selejt éljen az országban...

Gyűlölködjetek csak ok nélkül nincs jobb dolgotok.

Ez is titeket minősít nem minket.

2012. ápr. 14. 12:22
 88/148 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként én a heteró análszexelőket is egy kalap alá veszem a homokosokkal! Azok is ugyanolyan gusztustalanok!
2012. ápr. 14. 12:37
 89/148 anonim ***** válasza:
93%
Hát gratulálj magadnak :D
2012. ápr. 14. 12:47
 90/148 anonim válasza:
15%
Az, hogy valaki melegnek születik,nem megfelelő kijelentés, de az biztos, hogy a hajlam a génjeiben lehet. Küzdeniük kellene, hogy elnyomják, ugymond át kellene neveljék magukat, amíg nem késő. Ez szinte soha nem történik meg, de igazságtalanságnak vélem azt, hogy ők szenvedjenek a másságuk miatt. Nem helyes a homosexualitás, de nem ítélhetjük el, mert ez nem áll ember jogában. A kérdésre a válaszom az, hogy alaptalan, de az utcán bemutatott homoszexuális jellegű mindféle megnyilvánulást elutasítom, hisz nagymértékü befolyást gyakorol a környezetre, amely károsíthatja a következő nemzedék szexuális identitását.
2012. ápr. 14. 13:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!