Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!
Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?
Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.
Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.
22/F
"Jobbikot még az se zavarja a törvényjavaslatban, hogy aláírtunk egy ENSZ nyilatkozatot arról, hogy nem büntetjük a homoszexualitást."
A világ összes nyilatkozata visszavonható.
Oké, akkor a fogyatékkal élők kedvéért újra:
Egy ilyen törvény miatt akár az összes filmet betilthatnánk, amiben egy normális életet élő b.uzi szerepel. Simán.
Benne van, tessék olvasni.
Az meg a legundorítóbb, sz.arrágó mocsokság, hogy a Jobbik "nem betiltani akar, csak ne nyilvánosan".
Hát jó, aki ilyen hülye, az próbáljon meg úgy élni, hogy nyilvános helyen nem foghatja meg a párja kezét, sőt nem is adhat hangot annak, hogy együtt vannak.
Arra kényszerítik a melegeket, hogy úgy kelljen egész életen át lapítaniuk, mint egy ellenzékinek a Kádár-korban.
Csak azért, mert a Jobbikos egy olyan primitív életforma - tisztelet a kivételnek - hogy nem képes felfogni, hogy ez egy teljesen normális, a természetben mindenhol létező dolog. Nem betegség, biológiai funkciója van.
Pont.
Mekkora nimrod vagy te is isten áldjon meg :D
De én már belefáradtam a vitába.
Eszméletlen, hogy szellemileg ennyi selejt éljen az országban...
Gyűlölködjetek csak ok nélkül nincs jobb dolgotok.
Ez is titeket minősít nem minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!