Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!
Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?
Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.
Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.
22/F
"Nagyon is rendesen elolvastam, abszolúte semmi nincs neki, persze ha lenne egy konkrét válaszod, akkor leírtad volna."
Bocsánat, ez azért van, mert egy wikipedia cikket linkeltem ahelyett, amit akartam.
Mea culpa:
Istenem bár csak mi lennénk a legnagyobb probléma ami rontaná a társadalom morálját.
Beszéltek itt kihalásról isten áldjon meg titeket még ha mindenki meleg se halna ki a világ...
Miért vagytok ilyen végtelenül buták? Nincs rátok jobb szó buta buta buta emberek.
Ti vagytok a genetikai zsákutcák, mégse akar titeket börtönbe zárni meg kiírtani senki.
"homoszexuális egyed képtelen ellátni eredeti feladatát a társadalomban"
És akkor aki agglegény marad és sose lesz gyereke? Vagy csak beteg és nem lehet gyereke?
Nem azért de ők is és a melegek is bőven élhetnek egész életet, ami a társadalom javára szolgál, hasznosabbat mint te aki ott ülsz és magyarázol mintha te szabnád meg ezeket a feltételeket.
Ez a túl szűk látókörűség... ilyen nyers módon állna hozzá a világhoz mindenki elég szarba lennénk. Kb mint Az ember tragédiájában a falanszter.
Amúgy nem tudom miről vitáztok csak erre a mondatra reagálnék.
"Nem azért de ők is és a melegek is bőven élhetnek egész életet"
És én ezt hol tagadtam? Sehol, tehát ezt a részt át is ugranám. A magyarázatot találtam nevetségesnek, miszerint ez evolúciós vívmány, hogy a klasszikus szerep helyett több energiájuk marad másra.
Többen írták, hogy a homoszexualitás nem deviancia, hanem teljesen normális. Akkor tisztázzuk a deviáns magatartás jelentését: A közösség, a társadalom erkölcsi szabályait, elfogadott normáit tagadó, azokkal szembeszegülő viselkedés.
Ha a homoszexualitás nem deviáns magatartásforma, akkor nem az az emberölés, fegyveres rablás, testi sértés stb sem. Nyilván a homoszexualitást nem ugyanolyan mértékben tartom deviánsnak, mint utóbbiakat, de attól még az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!