Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mire fel záratná a meleg...

Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?

Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.

Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.

22/F

2012. ápr. 12. 19:20
 111/148 anonim ***** válasza:
36%

Gyerekek, több meleg létezik, mint gondolnátok! Csak a agy részük nyominger látens meleg. Aki lépten-nyomon, minden pillanatot megragadva fröcsög a szerencsétlen b*zikra + kihangsúlyozza, h fú, de kéne tiltani, meg kéne ölni, etc-etc., az MIND látens meleg! Egy egészséges embert mégis miért zavarna az, hogyha melegeket lát? Nem ártanak senkinek, aki kő hetero, az hiába látja őket akár kicsi korában, attól nem lesz b*zi. Aki utálja őket, azért teszi, mert kínosan érinti, ha látnia kell őket, mert tudat alatt ráébred, hogy ő is meleg, és ezért küzdeni akar saját maga ellen is úgy, hogy gyűlölködik.

Minden gyűlölködőnek (minden téren) saját magával van baja! :)

Amúgy undorító, hogy ilyen egyáltalán szóba kerülhet, és az is, hogy 100 feletti válaszos vita indult itt erről.

Ez egy intoleráns, frusztrált emberekkel teli elmaradott szeméttelep.:( Mit szólnának ősatyáink ha ezt látnák?!

2012. ápr. 15. 19:44
 112/148 anonim ***** válasza:
26%

Mindenki minden, amit undorítónak talál. Nagy igazságra világítottál rá! Sőt! Ha pedofilt látok a tévében, azért undorít, mert valójában pedofil vagyok. Sőt! Ha nekrofilról olvasok, azért undorodom, mert az is vagyok. Mindenki minden, amit undorítónak talál.

Vagy akár be is fejezhetnéd a marhaság lőzungjaid terjesztését.

2012. ápr. 15. 19:48
 113/148 anonim ***** válasza:
75%
Az más, mert egy pedofil árt, egy nekrofil meggyalázz, egy meleg neked miben is árt, ja hányingered lesz. Nekem is lesz pár embertől, de azért nem zárnám börtönbe például Hajdút.
2012. ápr. 15. 20:01
 114/148 anonim ***** válasza:
72%

Na ennyi.

A pedofil meg a nekrofil teljesen más kategória, Te agyhalott, ők tényleg bomlasztanak, s bántanak.

Különben meg kevesebb van belőlük, mint a melegekből.

Amúgy ha valakinek az lenne az élete fő témája, hogy minden nap szakítson időt arra, hogy mindentől függetlenül kicsit fröcsögjön a pedomacikra vagy a nekrofilokra, akkor az már kicsit furcsa és gyanús lenne. De ilyet még nem láttam, de olyat viszont igen, akinek lételeme a melegeket gyalázni.

Szóval nagyon mellényúltál, Drága, xar logika volt. ;)

2012. ápr. 15. 20:06
 115/148 anonim ***** válasza:
30%

"Az más"

Más a francokat, ugyanaz a szexuális eltévelyedettség, csak a homároknak kínos ilyesmit beismerni.

"egy meleg neked miben is árt, ja hányingered lesz."

A többiek se ártottak nekem semmit. Mégis undorítóak.

"Te agyhalott, ők tényleg bomlasztanak, s bántanak."

Önszántából egy kiskorú feküdt még le nagykorúval, ezt akarod nekem beadni? Érdekes megközelítés.

"Szóval nagyon mellényúltál, Drága, xar logika volt. ;)"

Magyarul ha van időd buzeránsokat védeni, akkor az vagy. Csak a te "nemszar" logikád szerint.

2012. ápr. 15. 20:11
 116/148 anonim ***** válasza:
21%

115,és szerinted mér őket cseszteti mindenki??

Mert ők folynak mindenhonnan,vonulgatnak,egyfolytában magukra akarják felhívni a figyelmet

Ha normálisan viselkednének,nem a buz.iságukat hangsúlyoznák egyfolytában,a kutyát nem érdekelnék

Saját magatoknak keltitek a gyűlöletet

2012. ápr. 15. 20:15
 117/148 anonim ***** válasza:
58%

"Egy kisgyerekben is okozhat identitási zavarokat"

Jajjj, ne égess már ki ezzel a f***sággal. Valami freudista noob kitalálta ezt az irgalmatlan retek f***ságot, és akkor ez a megtámadhatatlan örökzöld érv.:D Szánalmas.

Amúgy a másság nem olyan dolog, ami büszkeségre, vagy utálatra adhat okot. Egy full semleges dolog. Ameddig nem nyomul rád erőszakosan egy meleg, vagy nem erőszakol s*ggbe, vagy nem hoz kínos helyzetbe, addig nincs semmi alapod szidni, mert semmit nem ártott. Az, hogy neked hányingered van tőlük az utcán, az idióta gyepes neveltetésed hibája, nem a melegeké. Annyira szánalmas. Én teljesen normális, hetero ember vagyok, de egyáltalán nem zavarnak a melegek. Kicsit sem. Az intolerancia, meg a szánalmas okoskodás viszont zavar. Legyen már joguk békében jól érezni magukat akárhol, ahol a hetero pároknak van joga erre.

2012. ápr. 15. 20:15
 118/148 anonim ***** válasza:
22%

"Az, hogy neked hányingered van tőlük az utcán, az idióta gyepes neveltetésed hibája, nem a melegeké."

Senki nem nevelt ilyesmire, zsigerből jön az undor. Édesanyám pl. a rendszerváltás után a tévéből hallott először arról, hogy ilyesmi egyáltalán létezik. Akkor meg milyen gyepes neveltetés?

"Az intolerancia, meg a szánalmas okoskodás viszont zavar."

Nocsak, téged is zavar valami? Hogy lehet ez? Hiszen te nem gyepes neveltetésű vagy, és teljesen toleráns.

"Legyen már joguk békében jól érezni magukat akárhol"

Ne legyen már.

2012. ápr. 15. 20:19
 119/148 anonim ***** válasza:
81%

"Mert ők folynak mindenhonnan,vonulgatnak,egyfolytában magukra akarják felhívni a figyelmet"

A felvonulást betiltanám én is. Vagy ha nem, akkor viszont bevezetnék egy nappal előtte/utána hetero felvonulást is.

Amúgy ez a mutogatós dolog meg megint egy külön téma. Sokan nem is melegek igaziból, csak ezzel akarnak kitűnni, meg polgárpukkasztani, és ezért mutogatják magukat. ismerek ilyet.

De azért ne magyarázzuk már be, hogy ez egy általános meleg tulajdonság.:DDD Ha az ostobaságod fájna, ordítanál. Azért is, hogy rögtön engem is melegként kezelsz csupán azért, mert felemeltem a hangom az ostoba gyűlölködés ellen.

2012. ápr. 15. 20:19
 120/148 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy leszbikus ismerősöm, mesélte, hogy állandó atrocitásoknak van kitéve, mert kézen fogva megy a barátnőjével.Én elcsodálkoztam, mert fel se figyelnék rájuk, az meg, hogy oda szóljak, már bennem kéne valami torzulásnak lenni. Nem fogdosták egymást, nem smároltak, csak megfogták egymás kezét. Az egyik család jogis ügyvéd, a másik állatorvos.
2012. ápr. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!