Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak meleg Jobbik-szimpatizá...

Vannak meleg Jobbik-szimpatizánsok?

Figyelt kérdés
vagy lehet hogy az az illető azért jobbikos csak, mert erdélyi és ugye a Jobbik eléggé "Erdély-barát"?
2011. febr. 26. 09:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%

Mi a fene összefüggés van a szexuális beállítottság a politikai nézet között???

Attól, mert valaki a saját neméhez vonzódik, még érthet egyet a Jobbik nézeteivel...

Anyám -.-

2011. febr. 26. 09:22
 2/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, én meleg vagyok, és nem értek egyet a jobbik nézeteivel, miszerint a melegek undorító söpredékek lennének, de mindegy.
2011. febr. 26. 09:29
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne lehetnének? Nem a homoszexualitás a probléma, hanem ahogy mostanában tálalva van, amivel egyébként nem minden ilyen beállítottságú ember ért egyet.
2011. febr. 26. 09:39
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

mért szavazna egy meleg a jobbikra? mért szavazna saját maga ellen?

most is látszik a jobbikos képmutatás, ilyenkor mondják hogy semmi baj a a melegekkel, de amúgy órákat tudnak fröcsögni arról, hogy mennyire undorítóak a homárok.

2011. febr. 26. 09:53
 5/17 A kérdező kommentje:

hát épp ez az...

de akkor végülis lehet hogy meleg az illető és csak azért szimpatizál velük mert erdélyi magyar?

2011. febr. 26. 10:05
 6/17 anonim ***** válasza:
63%

gratulálok, hogy meleg létedre képes vagy ilyet kérdezni itt ... na mindegy majd jön a sok homofób de mindegy..

Én is meleg vagyok és nem értek egyet velük, de van egy másik meleg ismerősöm, ő pl szilárdan jobbikos

2011. febr. 26. 10:07
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Bizonyára néhány jobbikos cigány is létezik.Eltévedt bárányok mindig lesznek,és gonosz erdők is.
2011. febr. 26. 10:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bizony. Egy nagyon jó barátom is homoszexuális, és jobbikos. A Jobbik nem azt mondja, hogy a homoszexuálisok undorító söpredék, hanem hogy a szexuális magatartást a négy fal között kell élni, nem az utcán. Ezzel a barátom is egyetért, és ezért van nagyon a melegfelvonulás ellen is, mert megbélyegzi a homoszexuálisokat. Szerinte a homoszexuális téma túl van beszélve, és ha nem hívnák fel magukra a figyelmet, akkor nem is lennének homofóbok..
2011. febr. 26. 11:45
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

A Jobbiknak sem a melegekkel van a baja, hanem a magukat nyíltan mutogató egyénekkel, díszb*zikkal, vagy ha ez a szó tetszik: exhibicionistákkal (ez azért nem semmi szó, de sok mindent elmond).

A normális, másságukkal nem kérkedő melegeket mindenki elfogadja. Mondjak ilyet? Pl. Fábry Sándor. Hallasz valami rosszat? Nem, mert nem a szexualitás körül forognak a mindennapjai.

És én is mindig nézem az Esti showdert is, és nem zavar, hogy a műsorvezetője meleg, mert amúgy meg remek ember.

És azért van különbség, hogy valaki meleg vagy divatb*zi.

Szóval, nyugodtan szavazhatnak melegek is a Jobbikra.

2011. febr. 26. 12:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Fábry meleg? Nem is tudtam.
2011. febr. 26. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!