Vannak meleg Jobbik-szimpatizánsok?
Mi a fene összefüggés van a szexuális beállítottság a politikai nézet között???
Attól, mert valaki a saját neméhez vonzódik, még érthet egyet a Jobbik nézeteivel...
Anyám -.-
mért szavazna egy meleg a jobbikra? mért szavazna saját maga ellen?
most is látszik a jobbikos képmutatás, ilyenkor mondják hogy semmi baj a a melegekkel, de amúgy órákat tudnak fröcsögni arról, hogy mennyire undorítóak a homárok.
hát épp ez az...
de akkor végülis lehet hogy meleg az illető és csak azért szimpatizál velük mert erdélyi magyar?
gratulálok, hogy meleg létedre képes vagy ilyet kérdezni itt ... na mindegy majd jön a sok homofób de mindegy..
Én is meleg vagyok és nem értek egyet velük, de van egy másik meleg ismerősöm, ő pl szilárdan jobbikos
A Jobbiknak sem a melegekkel van a baja, hanem a magukat nyíltan mutogató egyénekkel, díszb*zikkal, vagy ha ez a szó tetszik: exhibicionistákkal (ez azért nem semmi szó, de sok mindent elmond).
A normális, másságukkal nem kérkedő melegeket mindenki elfogadja. Mondjak ilyet? Pl. Fábry Sándor. Hallasz valami rosszat? Nem, mert nem a szexualitás körül forognak a mindennapjai.
És én is mindig nézem az Esti showdert is, és nem zavar, hogy a műsorvezetője meleg, mert amúgy meg remek ember.
És azért van különbség, hogy valaki meleg vagy divatb*zi.
Szóval, nyugodtan szavazhatnak melegek is a Jobbikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!