Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!
Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?
Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.
Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.
22/F
91.
Régen is voltak melegek, csak titokban csinálták. Most hazudtolják meg magukat, aztán ha kiderül, tegye tönkre a családját, mert pár idiótának ez felelne meg? Nem is értem, hogy akik ennyire ellene vannak, miért érdekli őket ennyire a téma?
Látszik hogy az itt kommentelők 90% még az általános iskolát járja..
Férfiként nekem is borsózik a hátam ha két pasi megfogja egymás kezét, és én is undorodok attól ha azt látom hkét pasi csókolózik. De nem fogok odamenni hozzájuk hogy otthon csinálják, mert ugyanolyan emberek mint én. Arról nem tehetnek hogy máshoz vonzódnak.
Akik meg arra hivatkoznak hogy az utcán való felvonulásuk sokak számára fejlődési zavarokat hozhat.. Megkérdezném hogy a katonásdit játszó gárdisták menetelése nem zavarhatja-e meg egy gyerek fejét? Ő a tévébe lát menetelő embereket, azok katonák, ezek menetelnek ezek is katonák, biztos baj van?
Vagy az utca kővel dobálózó "tüntetők" látványa nem káros? Dehogynem.
A Jobbik részéről ez egy nyalás volt a szavazóik felé: Látjátok, még radikálisak vagyunk.. Ők is tudják hogy kopp hülyeség amit benyújtottak.
Nem lehet azt betiltani hogy hol foghassam meg a párom kezét. Hogy hol csókolhassam meg a páromat. Az emberek többségében van annyi hogy nem kezdi el nyalni falni a másikat az utca közepén. Például én se esek neki a páromnak, még akkor se ha ő lány én meg fiú. mert másokat zavarhat. Ennek ellenére ezt tiltani nem lehet.
em érdemes ezekkel vitatkozni. Szerencsére a többség nem olyan mint az itteni válaszolók akik éltetik a melegeket. A jóízlést és a gusztust nem lehet kimosni az emberek fejéből melegvédő aktivisták.
Látom még olvasni is nehéz, nem hogy érvelni. Senki se éltette a melegeket, csak a megkülönböztetés ellen szólaltunk fel. De abban igazat adok neked hogy fölösleges ezen vitatkozni, nektek kellenek az ellenségképek akiket lehet utálni.
"Olvastam, de nem derül ki belőle, hogy a homoszexualitásnak milyen biológiai funkciója van, azt leszámítva, hogy defekció lévén lehetetlenné teszi az egyed szaporodását."
Akkor nem olvastad el rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!