Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mire fel záratná a meleg...

Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?

Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.

Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.

22/F

2012. ápr. 12. 19:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/148 anonim ***** válasza:
13%

"Te szeretnéd, ha rajtad próbálgatnák?"

Ha beteg lennék, én bizony szeretném, ha lehetséges gyógymódokat próbálgatnának rajtam.

2012. ápr. 13. 17:55
 72/148 anonim válasza:
94%
Ez nagyon nagy baromság remélem nem következik be ilyen mert akkor csak sajnálni fogom a társaimat és küzdeni a k
2012. ápr. 13. 18:14
 73/148 bumbi02 ***** válasza:
58%

Jobbikot még az se zavarja a törvényjavaslatban, hogy aláírtunk egy ENSZ nyilatkozatot arról, hogy nem büntetjük a homoszexualitást.. ( [link] )

Biztos "szakmai" gárda készítette elő ezt a törvényjavaslatot is, nem annyira régen írtuk alá azt a nyilatkozatot...

2012. ápr. 13. 20:26
 74/148 anonim ***** válasza:
25%

Nincs is szó a törvénytervezetben a homoszexualitás büntetéséről, hanem annak propagálását büntetnék.

A linken szereplő bejegyzés nagyon szórakoztató, mindenki, aki nem szereti nézni a homoszexuálisokat, az náci, a sima utca emberétől kezdve a Római Pápán keresztül az afgánokig vagy kínaiakig.

2012. ápr. 13. 20:29
 75/148 bumbi02 ***** válasza:
81%

Akkor had idézzek neked, látom el se olvastad a törvényt:

145/A. § Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, ak i

a) a fajtalanságot ,

b) más szexuális magatartászavart

nagy nyilvánosság előtt úgy tünteti fel normális szexuális viselkedésként, hogy nem vezeti a

népszerűsítés szándéka, elzárással vagy százötvenezer forintig terjed ő pénzbírsággal sújtható ."

2012. ápr. 13. 20:49
 76/148 anonim ***** válasza:
31%
Pontosan. Nem magát a homoszexualitást büntetik, hanem annak nagy nyilvánosság előtti normális magatartásként való feltüntetését. Továbbra is mindenki úgy homoszexuális, ahogy akar, feltéve ha megtartja magának.
2012. ápr. 13. 21:00
 77/148 bumbi02 ***** válasza:
72%

nagy nyilvánosság előtt úgy tünteti fel normális szexuális viselkedésként, hogy nem vezeti a

népszerűsítés szándéka, elzárással vagy százötvenezer forintig terjed ő pénzbírsággal sújtható

Gumitörvény..

Nagy nyilvánosság előtt: metrón.

Normális szexuális viselkedésként tünteti fel: nem zavartatja magát, úgy viselkedik mintha ez normális dolog lenne.

Tehát nagyjából büntetnék.

Alkotmány módosítás:

sajtószabadsággal visszaélésnek minősül

különösen a többségi társadalom egyetértését nem bíró, annak bírálatát kiváltó egye s

szexuális magatartászavarok — különösen az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat —

népszerűsítése .

Erős diszkrimináció.

A békés gyülekezés jogának gyakorlása nem valósíthatja meg a szexuális

magatartászavarok – különösen az azonos nem űek közötti szexuális kapcsolat –

népszerűsítését és nem járhat a társadalom által általánosan elfogadott szexuális

magatartásformákkal nyíltan szembehelyezked ő szexuális magatartászavarok – különösen az

azonos nem űek közötti szexuális kapcsolat – megjelenítésével, népszerűsítésével.

Szintén erős diszkriminációnak érzem.

nem védem én se a meleg felvonulásnak azt a formáját, amire gondol a közvélemény. De miért ne vonulhassanak fel a melegek is? Miért ne jelenthetnék meg a véleményüket a sajtóban a dologról? Ki döntené el hogy az a cikk népszerűsít-e, vagy sem?

Hiába próbálod megmagyarázni a feketéről azt hogy fehér. Esélytelen.

2012. ápr. 13. 21:25
 78/148 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kérdező,A JOBBIK NEM ZÁRATNÁ A MELEGEKET BÖRTÖNBE!!

Az a cikk amit belinkeltél egy utolsó mocskos hazugság,a jobbiknak ezt a törvényjavaslatát ferdítették benne el:

[link]

Szerintem ekkorát hazudni vérlázító,börtönbe zárnám aki ezt a hvg-s cikket írta!!

Sajnos a többi dolgot is így ferdítik,ezért terjedt el ez a rasszistázás,nácizás a jobbik körül

A megoldás az lenne,hogy mind a 2 oldalról informálódsz,akkor nem dőlsz be ezeknek az aljas hazugságoknak

2012. ápr. 13. 22:09
 79/148 anonim ***** válasza:
84%

"úgy viselkedik mintha ez normális dolog lenne"

Adott számára a lehetőség, hogy otthon viselkedjen a kötsögjével úgy, mintha ez normális lenne, és nem publikusan.

"Erős diszkrimináció."

Ebben mi a diszkrimináció?

"Szintén erős diszkriminációnak érzem."

Persze mondjuk a kuklux klán felvonulásának tiltását nem érzed erős diszkriminációnak.

Ne próbáld meg megmagyarázni, hogy nem hódít nálad a kettős mérce, mert esélytelen.

2012. ápr. 13. 22:29
 80/148 Béla211 ***** válasza:
79%
Az szép lesz h ha ez a törvény életbe lép. Sok barátnőt fognak majd lecsukni akik nem is lezbikusok. A Lányoknál már szinte természetes h megfogják egymás kezét és úgy sétálnak és egy másba karolva. Közben nem is lezbikusok vagy csak ez a meleg férfiakra érvényes a törvény?
2012. ápr. 14. 08:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!