Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mire fel záratná a meleg...

Mire fel záratná a meleg embereket börtönbe a Jobbik?!

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?

Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.

Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.

22/F

2012. ápr. 12. 19:20
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/148 anonim ***** válasza:
14%
A cenzúratörvény elég abszurd lenne.
2012. ápr. 19. 20:55
 142/148 anonim ***** válasza:
0%
Hogy ne terjedjen az AIDS.
2012. ápr. 29. 20:12
 143/148 anonim ***** válasza:
97%
21 éves meleg fiatalember vagyok, a homofób fajták miatt csesződik el az életem, mert nem vállalhatom fel nyíltan hogy kivagyok, így minden meleg csak alkalmit keres, mert titkolóznia kell, emiatt terjedt el az AIDS, ha nyíltan felvállalhatták volna, több lett volna tartós kapcsolat is, egyébként afrikában gyerekek az AIDSesek leginkább.
2012. júl. 1. 21:26
 144/148 anonim ***** válasza:
0%
Ki tiltotta meg, hogy felvállald? Azért csesződik el az életed, mert elcseszed magadnak, nem kell ujjal mutogatni.
2012. júl. 1. 21:28
 145/148 anonim ***** válasza:
96%
Tipikus jobbikos beszólás az az osztálytársnőm aki mondta hogy ne verjék a mellüket a búzik, na ő vagy, aki szerint én Démoni megszállotságban szenvedek, abba se szenvedek :) sőt beteg vagyok, pedig én nem fertőzök :)
2012. júl. 1. 21:31
 146/148 anonim ***** válasza:
97%
Itt Magyarországon sokan családuk miatt járnak templomba, kötnek egyházi esküvőt, megházasodnak heteroszexuálisként, közben vannak olyan heteroszexuálisok, akik biszexek, s pasikat kúrogatnak nejük mögött, de szintúgy meleg is van.
2012. júl. 1. 21:36
 147/148 anonim válasza:
100%
A meleg felvonulás szerintem jó dolog. Nem feltétlenül kell mindenkinek szeretnie, de szerintem a már eleve elnyomott (egyes)melegek számára jó, hogy valamikor központba kerülnek, és kimutathatják érzelmeiket és, hogy kik ők igazából. Ha valakinek nem tetszik akkor ne menjen arra. A Neo-názi rendezvények is meg vannak manapság tartva, amit nem szívesen hasonlítok a melegfelvonuláshoz, hisz az már erkölcstelen, fasiszta, fajgyűlölettel teli. Mégis miben mások a melegek a heteroszexuálisaktól? Az, hogy mást szeretnek? Ha a többség a csoki fagyit szereti mondjuk, akkor azok akik a vaníliát preferálják azokat közösítsük ki, ugyanis milyen undorító dolog a vanília fagylaltot nyalogatni az utcán mások előtt? Azért szerintem egy kicsit racionálisabban kéne gondolkodni. Az, hogy egy gyerek nem látott még, nincs tudomása a melegekről, az a szülő hibája. Miért kéne a gyermekek elől ezt elrejteni? És ha, feltételezzük az ő gyereke is meleg (ezt még kis korban nem lehet általános esetben tudni), akkor majd szépen kidobja tízen akárhány évesen az utcára? Szégyen ami ebben a "fejlett" országban folyik.
2014. márc. 17. 19:43
 148/148 anonim válasza:
100%
Nem térek észhez... komolyan mondom, döbbenet a Jobbik tervezete, de a hullám is amit a kérdés kiváltott. Mire a válaszok végére értem, 10 percen keresztül csak bambán meredtem magam elé. Erre már nem tudok mit mondani, és ahogy a válaszokat elnézem, felesleges is lenne... :(
2014. márc. 31. 13:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!