Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez csak engem háborít fel?

Ez csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 30. 23:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
43%
marmint mi? ha a melegolimpiara gondolsz, az engem is felhaborit!
2011. dec. 31. 00:05
 2/37 anonim ***** válasza:
55%
Mármint mi? A cikk, vagy a ratyik vonaglása a sportpályákon?
2011. dec. 31. 00:07
 3/37 anonim ***** válasza:
35%
Ha a homoszexuális fertőre gondolsz, amelyet Budapesten terveznek megrendezni jövő nyáron, az engem is felháborít.
2011. dec. 31. 00:42
 4/37 anonim ***** válasza:
16%

Engem is, hogy a búzák jogokat meg miegymást akarnak...

19/f

2011. dec. 31. 00:46
 5/37 anonim ***** válasza:
78%
Én nem védem egyik felet sem.Csak az zavar a legjobban hogy miért kell így megkülönböztetni a heteroszexuálist és a homoszexuálist.Ember-ember ugyanazok a jogoknak kellene illetnie mind a kettőt.A fejlettebb országokban elfogadottabbak az ilyen dolgok de Magyarország népessége nincs azon a szinten hogy az emberek ne foglalkozzanak egymás szexuális beállítottságával.
2011. dec. 31. 00:52
 6/37 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem a kerdezo enyhen jobbikellenes. Ha igen, akkor le lettel szavazva. :D

Ha nem, akkor bocsanat, nem volt egyertelmu a kerdes..

2011. dec. 31. 00:53
 7/37 anonim ***** válasza:
17%

A Jobbik mellett kell állást foglalnom. Menjenek szépen a homoszexuálisok az isten háta mögé sportolni és ne kérjenek semmiféle támogatást vagy rendőri biztosítást.

Hogy lennének akik odamennek megverni őket? Miért nem lehet ezt egyszer hagyni, kíváncsi lennék melyik csoport kerülne ki győztesen az erőpróbából.

2011. dec. 31. 01:11
 8/37 anonim ***** válasza:
0%
A búzulás mindenkit felháborít, nem csak téged.
2011. dec. 31. 01:53
 9/37 anonim ***** válasza:
9%
En amugy megrendeztetnem ezt az ''olimpiat'', de ugy, hogy rendori es egyeb felugyelet nelkul zajlana, es akkor megnezhetne a sok ''sportolo'' magat. Biztosan az lenne az elso es utolso ilyenfajta ''rendezveny''
2011. dec. 31. 01:58
 10/37 anonim ***** válasza:
26%

"Én nem védem egyik felet sem.Csak az zavar a legjobban hogy miért kell így megkülönböztetni a heteroszexuálist és a homoszexuálist."

Nem vágom mit nem értesz ezen. Te egyenragú embernek tartasz olyanokat akik képesek a farkuk egy másik férfi ánuszába dugni? Ez egy alapvető torzulás. a természet elleni bűnözés. Szerinted az evolúció mért alakított ki egyes fajoknál két nemet, a hím és a nőt? Miért alakított ki egymásbaillő nemi szerveket a szaporodáshoz? Te komolyan normálisnak és elfogadhatónak tartod, hogy ezek a természet alapvető törvényeit is felrúgó egyedek, ennek még reklámot is csinálnak?

2011. dec. 31. 02:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!