"De ha azt gondolod, hogy sérülne tőle, akkor ez a heteró párokra is igaz."
A heteróság nem betegség...
Szerintem igen, vagy legalábbis nem sokakat.
Épp most néztem egy filmet, az Elszánt diplomata címmel, ahol volt egy meleg doki. De senki nem tudta, mert abban az afrikai országban bűncselekménynek számít, ezért mélyen hallgatott róla. Akkor szerintem itt meg örüljenek a melegek, hogy azt csinálnak otthon, amit akarnak, senki nem zárja őket börtönbe érte. És ne menjenek ki az utcára dicsekedni vele. Egyenlő jogokat meg majd akkor akarjanak, ha egy meleg párkapcsolatban is képesek lesznek gyermeket nemzeni.
Biológiai és evolúciós szempontból is mindenképpen deviáns. A szexnek eleve az utódnemzés lenne a lényege, és mivel a homoszexuális párok erre képtelenek, akkor jobb lesz, ha inkább csendben maradnak.
Nagyon el vagy tévedve utolsó. " A rendezvény célja az amatőr sport népszerűsítése, és a sport összefogó erején keresztül küzdeni a megkülönböztetés és kirekesztés ellen, legyen az faji, származási, nemi, vallási vagy bőrszín alapján való."
forrás: [link]
Azoknak, akiknek elment a kedve a ratyiolimpiától, és gusztustalannak tartják, itt egy kis programajánló!
1:Ratyi váltófutás: a bot átadásakor nem a csapattárs kezébe, hanem az ánuszába kell nyomni a botot! Legyen még izgalmasabb a futás!
2: Répahajítás: ki talál bele a másiknak 10m-ről!
3: Nézzétek meg a "kötött fogású" birkózást is!
4: Ratyi Triatlon: fartúrás, szopás, szaladás a feldühödött tömeg elől
" Undorító, a melegek is emberek, és ahogy a Jobbik viszonyul hozzájuk... Szánalom. Hol itt a tolerancia?"
Mért kéne búzákkal toleránsnak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!