Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez csak engem háborít fel?

Ez csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 30. 23:46
1 2 3 4
 11/37 yossarian44 ***** válasza:
58%

Én meg soha nem fogom felfogni a melegekkel kapcsolatos felháborodgatást, meg viszolygást.

Igaz, egyszer láttam férfiakat smárolni, akkor azt hittem sírva szaladok ki a teremből, de eszembe nem jutott, hogy itt fel kéne háborodni. Csak másik irányba nézni.

Az állatok is beb..zulnak, nagyjából annyira természetellenes, mint a vizelés, vagy a hátfájás.

[link]

Kérem, akinek nem tetszik, hogy egyik férfi seggbe...ja a másikat, az ne nézze. Akinek nem tetszik a melegházasság, ne menjen el az esküvőre. Akinek nem tetszik a homiolimpia, az nem megy el rá, és nem nézi a tévében.

Azt végképp nem értem, hogy miért tragédia, hogy a melegek Budapesten szórják el a pénzüket, és nem Amszterdamban... a rohadt szemetek, nálunk hagyják a langyos lóvéjukat...

2011. dec. 31. 02:11
 12/37 anonim ***** válasza:
9%
Arra nem gondolsz, hogyha a melegek ide jonnenek mas orszagokbol, annak eleg nagy visszhangja lenne? Benne lenne az ujsagban, kozvetitenek a tv-ben, a gyereked ezt latna az utcan..Kell ez neked?? ami meg bejonne profitkent azt ra is kellessz forditani a rendori es biztonsagi felugyeletre,,ugyanis akkor tomeges tuntetesek lennenek a rendezveny ellen.
2011. dec. 31. 02:23
 13/37 anonim ***** válasza:
68%

"Kérem, akinek nem tetszik, hogy egyik férfi seggbe...ja a másikat, az ne nézze."

Ember! Nem nézzük! És vegyüljenek is el a tömegben és éljenek mint bárki más. De akkor nem kell melegolimpiákat melegfelvonulásokat rendezni. Legyenek mások, de otthon a hálószobában. Induljanak olimpián vonuljanak fel a világbékéért, de nem kell hirdetni világszerte, hogy melegnek lenni mekkora érdem.

2011. dec. 31. 08:41
 14/37 anonim ***** válasza:
61%
Utolsónál a pont. Ne rinyáljanak, hogy ők melegek.
2011. dec. 31. 12:29
 15/37 A kérdező kommentje:
Úgy látom, félre lettem értve... Nem az olimpia háborít fel, hanem a Jobbik hozzáállása. Undorító, a melegek is emberek, és ahogy a Jobbik viszonyul hozzájuk... Szánalom. Hol itt a tolerancia?
2011. dec. 31. 13:41
 16/37 anonim ***** válasza:
53%

Már megbocsáss, de pont a ratyik azok, akik fennen hangoztatják azt, hogy ők "mások", mint a többiek. Kit érdekel? Engem rohadtul nem, hogy seggből-szájba játékot játszik otthon a párjával, de ha egy fejlődésben lévő gyerek látja meg ezeket, lehet, hogy érzelmileg sérül. Ez nem háborít fel? Vagy a gyerekek nem ugyanolyan emberek? Csak a b.uzik?

Teljesen jogos a Jobbik hozzáállása, ne parolázzon itt a sok seggtúró.

2011. dec. 31. 13:48
 17/37 Homo Phil válasza:

A meleg olimpia épp olyan közösségi - sport - esemény, mint bármelyik másik. Az, hogy a női iszapbirkózás jobban tetszik a heteroszexuális férfiaknak, érthető... de hogy ez miért politika az nem világos...

Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy ne legyenek körmenetek, mert azokat is biztosítani kell (jó pénzért) és nem tetszik a más vallásúaknak. A katolikusok imádkozzanak, körmeneteljenek otthon és ne zavarják a forgalmat és a materialistákat vagy más vallásúakat...

2011. dec. 31. 13:51
 18/37 A kérdező kommentje:
Szerintem senkit nem érdekelne, ha ugyan olyan jogok illetnék meg őket, mint a heterókat. És ha a heterók nyilvánosan smárolhatnak meg miegymás, akkor a melegek miért nem? És egy gyerek meg nem sérül ettől, mert csak azt látná, hogy két ember szereti egymást. De ha azt gondolod, hogy sérülne tőle, akkor ez a heteró párokra is igaz. Mármint hogy tőlük is sérül akkor.
2011. dec. 31. 13:52
 19/37 anonim válasza:
Én támogatom az LMBT közösséget, de több szempontból is marhaságnak tartom ezt, és a pride-ot is. Ha egyenlő bánásmódot akarunk, akkor nem agyatlan magamutogatással kéne próbálkozni. Nem hallottam még a melegolimpiáról, de ha egy sima sportesemény lenne felfújt külsőségek nélkül, akkor nem volna vele semmi problémám.
2011. dec. 31. 14:21
 20/37 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy ugyanolyan jogok? Házasság, gyermekek örökbefogadása? Hát, erről inkább ne nyissunk vitát.

Nyilvános helyen smárolni pedig heteróknak is ízléstelen, és jól nevelt ember nem is tesz ilyet.

2012. jan. 1. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!