Én meg soha nem fogom felfogni a melegekkel kapcsolatos felháborodgatást, meg viszolygást.
Igaz, egyszer láttam férfiakat smárolni, akkor azt hittem sírva szaladok ki a teremből, de eszembe nem jutott, hogy itt fel kéne háborodni. Csak másik irányba nézni.
Az állatok is beb..zulnak, nagyjából annyira természetellenes, mint a vizelés, vagy a hátfájás.
Kérem, akinek nem tetszik, hogy egyik férfi seggbe...ja a másikat, az ne nézze. Akinek nem tetszik a melegházasság, ne menjen el az esküvőre. Akinek nem tetszik a homiolimpia, az nem megy el rá, és nem nézi a tévében.
Azt végképp nem értem, hogy miért tragédia, hogy a melegek Budapesten szórják el a pénzüket, és nem Amszterdamban... a rohadt szemetek, nálunk hagyják a langyos lóvéjukat...
"Kérem, akinek nem tetszik, hogy egyik férfi seggbe...ja a másikat, az ne nézze."
Ember! Nem nézzük! És vegyüljenek is el a tömegben és éljenek mint bárki más. De akkor nem kell melegolimpiákat melegfelvonulásokat rendezni. Legyenek mások, de otthon a hálószobában. Induljanak olimpián vonuljanak fel a világbékéért, de nem kell hirdetni világszerte, hogy melegnek lenni mekkora érdem.
Már megbocsáss, de pont a ratyik azok, akik fennen hangoztatják azt, hogy ők "mások", mint a többiek. Kit érdekel? Engem rohadtul nem, hogy seggből-szájba játékot játszik otthon a párjával, de ha egy fejlődésben lévő gyerek látja meg ezeket, lehet, hogy érzelmileg sérül. Ez nem háborít fel? Vagy a gyerekek nem ugyanolyan emberek? Csak a b.uzik?
Teljesen jogos a Jobbik hozzáállása, ne parolázzon itt a sok seggtúró.
A meleg olimpia épp olyan közösségi - sport - esemény, mint bármelyik másik. Az, hogy a női iszapbirkózás jobban tetszik a heteroszexuális férfiaknak, érthető... de hogy ez miért politika az nem világos...
Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy ne legyenek körmenetek, mert azokat is biztosítani kell (jó pénzért) és nem tetszik a más vallásúaknak. A katolikusok imádkozzanak, körmeneteljenek otthon és ne zavarják a forgalmat és a materialistákat vagy más vallásúakat...
Hogy érted azt, hogy ugyanolyan jogok? Házasság, gyermekek örökbefogadása? Hát, erről inkább ne nyissunk vitát.
Nyilvános helyen smárolni pedig heteróknak is ízléstelen, és jól nevelt ember nem is tesz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!