Láttátok a TV-ben? Obama egy szimpla, utcai pulóverben adott sajtótájékoztatót! Titeket ez nem háborít fel? Engem nagyon. Ennyivel sem tiszteli meg az embereket, hogy felöltözzön normálisan.
Figyelt kérdés
(értsd jól)2010. máj. 3. 13:32
2/8 anonim válasza:
abszolút nem :D, nem láttam amugy meg nem is érdekel, de gondolom, hogy nem mackóba volt.
4/8 A kérdező kommentje:
Rejtett üzenete van a kérdésemnek, majd remélem valaki rájön, hogy ez hogy kapcsolódik a magyar politikához.
ezért is írtam oda az "értsd jól"-t
2010. máj. 3. 13:41
5/8 anonim válasza:
kérdező.. ez elég gyenge volt. :)
6/8 anonim válasza:
Egy sajtótájékoztató és egy pincérruhás parlamentbe vonulás között van egy csöppnyi különbség. Amerikát amúgy is szidjátok mindig, akkor meg?:D Gyenge próbálkozás volt.
7/8 anonim válasza:
Hú bakker nagyon gáz. Most mi lenne ha gatyában és strandpapucsban adna interjút? Fel is kötnéd magad?
8/8 anonim válasza:
Nem olyan világrengető a helyzet, mintha mondjuk meztelenül adott volna sajtótájékoztatót! :D Az mondjuk engem megbotránkoztatott volna, gondolom, a tisztelt Kérdező agyvérzést is kapna. Ez szimplán nem érdekel. Ő dolga, hogy miben ad sajtótájékoztatót, szerintem, nem tőlünk fog tanácsot kérni, pláne nem a mi véleményünk lesz mérvadó Obama öltözködésében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!