Egyszerűen gusztustalannak és elszomorítónak tartom, hogy hazánkban, 2012-ben ilyen még csak fel is merülhet. Meleg fiatalként élem az életem és igyekszem értékes, hasznos tagja lenni a társadalomnak, másoknak nem ártani, kérdem én, miért kellene engem börtönbe zárni? Mert boldog vagyok a velem azonos nemű párommal? Kinek ártok ezzel?
Ilyen primitív, középkori pártképződmény nem sok helyen létezhet az EU-ban. És tény, hogy bizonyos dolgokban szükséges lehet a radikalizmus (pl. kisebbségi bűnözés visszaszorítása területén), de úgy gondolom, hogy a melegek elleni javaslat a 21. századi Európában nem elfogadható.
Lefogadom, egy "nagymagyar" sem tud észérveket mondani e kezdeményes mellett, csak ontják magukból a téveszméiket.
A felvonulással a legtöbb meleg nem ért egyet. Egyébként ezzel az erővel hetero embereket is be lehetne zárni, mert művelnek olyat nyilvánosan, amit a gyerekemnek nem mutatnék.
2012. ápr. 12. 20:16
22/148 anonim válasza:
A közszeméremsértést és botrányokozást jelenleg is szankcionálja a törvény.
2012. ápr. 12. 20:17
23/148 anonim válasza:
20
Időpont ma 20:05
Eltévesztetted a címzettet.
2012. ápr. 12. 20:17
24/148 anonim válasza:
Nem hinném, ha valaki ennyire utálja a melegeket, ott valami bibi van az életével, mert miért is tudna ennyire gyűlölni valamit, amihez semmi köze?
2012. ápr. 12. 20:22
25/148 anonim válasza:
Például mert ha az utcán előtte buzulnak, és elkapja a hányinger, ahhoz igenis van köze?
Még mindig nem válaszoltál, hogy a gyerekednek mutogatsz-e búzákat, alátámasztandó, hogy nincs gondod az utcai nyílthomárokkal.
2012. ápr. 12. 20:26
26/148 anonim válasza:
Én még utcán nem láttam ilyet. Ha látnék a fiammal, akkor elmondanám neki, hogy van ilyen, és nagyon csodálkoznék, ha emiatt az lenne. A melegek is ugyanolyan emberek, én se enyelgek az utcán, gondolom ők se. Egy hetero párnál is gáz, ha enyelegnek.De ha a fiam ilyen gyűlölködő lesz, akkor én nagyon szomorú leszek, mert tudni fogom, hogy magával van baja.
2012. ápr. 12. 20:30
27/148 anonim válasza:
Ha attól "nagymagyar" vagyok hogy nem titkolom hogy szeretném ha hazám visszakapná az ezeréves ősi jussát vagy zavar hogy utcán nyíltan gusztustalankodhatnak a homárok (és még büszkék is rá) akkor büszkén leszek "nagymagyar"! Egyébként örüljetek hogy a Jobbik még eddig elég enyhe büntetést szabott ki rátok!
2012. ápr. 12. 20:32
28/148 anonim válasza:
Tehát saját magával csak annak nincs baja szerinted, aki jó pofát vág mindenhez? Az ilyenekre a birka szó illik inkább.
2012. ápr. 12. 20:33
29/148 anonim válasza:
A Jobbik még semmit nem szabhat ki, ezzel az erővel miért nem rögtön Attila területeit követelitek?
2012. ápr. 12. 20:34
30/148 anonim válasza:
Nem, birka te vagy, mert értelmezni se tudsz, de hát mit is gondoltam? Én azt válaszoltam, hogy egy kézfogásért ne büntessenek senkit. És ami zavaró egy heteronál, az legyen egy melegnél is zavaró. És igen, aki egy kézfogásért 3 évet adna valakinek, ott baj van, és nem pofa vágás kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!