Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy van bőr a képén a kormány...

Hogy van bőr a képén a kormánynak megzsarolni az embereket a gyerekvállalással?

Figyelt kérdés
Én teljesen fel vagyok háborodva azon, hogy megint a gazdagokat támogatják. Az új adórendszerrel a gazdag nagycsaládosok járnak jobban, a szegényebbek nem. Akinek orvosi okokból nem lehet gyermeke akkor az már nem is ember??? Ekkora erővel a gyermekteleneknek nem is kellene fizetést adni, mert nem hasznos tagjai a társadalomnak? Ez még Gyurcsánynál is gusztustalanabb. A kormány konkrétan törvénybe foglalva zsarolja az embereket.
2010. nov. 20. 08:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Így igaz!!!!! Nagyon sok olyan pár van akinek nem lehet gyermeke, pedig ez lenne minden vágyuk. Viszont ha ők is kapnának adókedvezményt, több pénz maradna a zsebükben, többet költenének és ez pedig jót tenne a gazdaságnak. Kapjon mindenki egyformán, nekem főleg ez a bajom, a megkülömböztetés. Ne tartsunk el életerős munkakerülő embereket, aki dolgozik annak meg ne vegyünk ki pénzt a zsebéből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 20. 12:00
 42/65 anonim ***** válasza:
38%

"Nem mindegy, hogy 50 analfabéta tolvaj vagy 10 talpraesett és becsületes szakember."

Igen, ezért kezdték el most a megélhetési gyerekszülők helyett/mellett a dolgozókat támogatni. Nem tudom, hogy miért fáj ez ennyire mindenkinek.

Az ország pedig képes eltartani ennyi, de még ennél több embert is, csak több pénznek kell oda kerülni, ahová való.

Az 58%-os ßuzi libsitől meg felfordul a gyomrom.

Csak az lehet kultúra, ha valaki egy másik ember seggében turkál?

Csak az lehet értelmes, aki liberális?

Én viszont azt látom, hogy a liberalizmus pusztítja az agysejteket.

Értelmes liberálissal még nem találkoztam.

"Nagyon sok olyan pár van akinek nem lehet gyermeke, pedig ez lenne minden vágyuk."

Lehet örökbe fogadni. Ha tényleg gyerekre vágynak, meg is teszik.

"Viszont ha ők is kapnának adókedvezményt, több pénz maradna a zsebükben, többet költenének és ez pedig jót tenne a gazdaságnak."

Egy gyerekes viszont még többet költ, mert muszáj.

Gyerek mellett nem lehet annyit félretenni, mert egy gyereket el kell tartani.

Az ő pénzük nem tesz jót a gazdaságnak?

"Kapjon mindenki egyformán, nekem főleg ez a bajom, a megkülömböztetés. Ne tartsunk el életerős munkakerülő embereket, aki dolgozik annak meg ne vegyünk ki pénzt a zsebéből!!!!!!"

Éppen te akarsz megkülönböztetést. A gyermektelenek pozitív megkülönböztetését.

2010. nov. 20. 12:09
 43/65 anonim ***** válasza:
77%
12:09 - Nem olyan egyszerű egy örökbefogadás, mint ahogy a tévében látod a sztárok esetében... Egyrészt az a helyzet, hogy azon gyerekek nagy részének tulajdonképpen van családja, akik állami gondozásban vannak, csak valami oknál fogva nincsenek a családdal, nem lehetnek a családdal... De ahhoz, hogy örökbe lehessen fogadni, sok dolognak szükséges teljesülnie, nem megy csakúgy.
2010. nov. 20. 12:13
 44/65 anonim ***** válasza:
70%
Ha az ország képes lenne eltartani ennyi embert, akkor nem lenne ennyi dolgozni akaró, csalódott, átvert álláskereső.
2010. nov. 20. 12:21
 45/65 anonim ***** válasza:
47%

"Csak az lehet értelmes, aki liberális? "

---valahogy így ...

tudod, ahogy az ember elkezd minél többet gondolkodni, annál inkább kinyílik az agya, szóval nagyjából egyenes arány állítható fel a gondolkodás és a liberális szemlélet között

(igaz, csak 99%-ban van ez így)

De most mi is ezzel a problémád??

2010. nov. 20. 12:30
 46/65 anonim ***** válasza:
15%

"Ha az ország képes lenne eltartani ennyi embert, akkor nem lenne ennyi dolgozni akaró, csalódott, átvert álláskereső."

Egy olyan ország, ahol milliárdokért síkság alá építenek alagutat, ahol dupla áron építenek az első nagyobb eső után beszakadó autópályákat, ahol annyiért újítják fel az AK-47-esek, amennyiből dupla annyi modern gépkarabélyt lehetne venni, képes volna jólétben eltartani ennyi embert.

12:30

Érdekes. Én a liberálisokat sekélyes, műveletlen, gyengeelméjű embereknek látom, én minél többet gondolkodok a témán, annál inkább így van.

2010. nov. 20. 12:36
 47/65 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán nem egyszerű az örökbefogadás - mint írták is.

Mi 3 éve várunk örökbefogadott babára... Inkább ezt a törvényt kellene módosítani!

Tudom, hogy nagyon sokan vannak, akik nem tudnak gyermeket vállalni, de olyanok is vannak, akik szeretnének akár saját mellé is örökbefogadni! Ezt kellene támogatni! Nem azt, hogy szerencsétlen gyerekek az intézetekben senyvedjenek felnőtt korukig, utána pedig hadd ne mondjam, mennyire lesznek hasznos tagjai a társadalomnak - és még csak nem is ők tehetnek róla.

Ez az ország a logikátlanság, az ésszerűtlenség hazája...

2010. nov. 20. 12:48
 48/65 anonim ***** válasza:
68%

12:48

Így van.

2010. nov. 20. 12:50
 49/65 anonim ***** válasza:
32%

12:36 - Egyszerű akkor a képlet, el kell kapni az összes sikkasztót, politikusbűnözőt, tolvajt, adócsalót... stb. ki kell deportálni valahova, és soha vissza nem engedni, és majd mi építjük az országot, és végre működne is.

Csak tudod, mi a baj? Még mindig sok a fafejű bégető tömeg, akik hisznek a politikusoknak, és hagyják, hogy meglopjanak minket (nyugdíjpénztár, adójóváírás elvétele... stb.).

2010. nov. 20. 14:33
 50/65 anonim ***** válasza:
46%

"NEM az országgal van a gond, hanem az általatok választott "vezetőkkel" és veletek."

Miért te hol élsz és mit csinálsz a választásoknál kicsirigó?

2010. nov. 20. 18:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!