Fog szerintetek változni a gyerekvállalással kapcsolatos gondolkodásmódom?
Szerintem meg fog változni, majd 4-5 év múlva. Az a szeretet, amit a baba nyújt, azt nem lehet leírni, azt érezni kell.
A kedves első válaszadótól kérdezném: ha 34 évesen sem akarsz gyereket, akkor hogy-hogy itt böngészgetsz a Gyerekvállalás, nevelés témakörben? Nem kötekszem, csak kiváncsi vagyok, mert nem értem.
ma 15:52
Feldobja a kérdést a főoldalon, és a témaköröknél azt a pár kérdést én is mindig átnézem...hiába nincs állatom, azokat is megszoktam nézni..unalom ellen jó.
Ez olyan kifordított kérdés már megint.
Az hagyján, hogy 20 éves lányok nyafiznak néha hogy ők soseseosesose akarnak gyereket; de ez új, hogy már házas asszony is ezen a tmán van fennakadva?:)
"Még egy kislánynak örülnék, de egy kisfiú számításba sem jöhet. Meg az a bajom, hogy még a kicsi aranyos is (ideig-óráig) de az a gyerek megnő, és szemtelen lesz, ha fiú lenne, kocsi kell neki ami tmajd összetör, ha lány, akkor meg 13 évesen már a pláza előtt fog cigizni (ilyen a világ)"
Tessék?? Hány éves is vagy? Mert egyátalán nem érett a gondolkodásod!
Teljesen mindegy hogy kisfiú-e vagy kislány , csak egészséges legyen! És ez örök igazság. A fiúkkal ugyanannyi gond lehet/van, mint a lányokkal.
Valahogy nem érzem a kérdés valóságtartalmát, annyira elragaszkodott a realitástól...
Plusz a hasonló rigmus, hogy a szülés meg vér meg ajjj....
A babaruhák elajándékozása meg csak hab a tortán.
Nem tehetek róla, ne haragudj, szkeptikus vagyok a kérdés valódiságát illetőleg.De ha ez igazi kérdés is, rettenetesen gyerekes, és igen, sokat kell még komolyodnod az anyasághoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!