Hány éves vagy? És mióta próbálkoztok, hogy összejöjjön a baba? 37 évesen el vagyok késve a gyerekvállalással?
Azt mondják 30 éves kor alatt jó ha megvan az első baba
de nemnagyon értek hozzá :S
most nyáron leszek 19, már jónéhány éve tervezzük a babát, és kb még 1-2év és meg is próbálkozunk vele.
ja és sztem sosem késő esetleg egészségügyi dolgok miatt vagy ilyesmik, sztem nem baj h ennyi idős vagy, de már veszélyesebb ilyenkor vállalni az elsőt
első voltam 18L
Hát nem irigyellek. De manapság még teljesen jó időben vagy. Én korábban szültem, elég könnyen kihordtam a babákat (2) én is most 36 vagyok, a barátnőim is mostanában vállalják a babát...hát nehezebb jóval, mind teherbe esni mind pedig kihordani. De nem lehetetlen, légy pozitív (:
Sok sikert!
én 34 vagyok apuci 44
4 éve "próbálkozunk",de ebből már 1 éve orvosi segítséggel.
Jövő héten lesz a 2.lombikunk
Ha tudtam volna,hogy így alakul,akkor nem vártam volna eddig....
de ezt nem lehet előre tudni
Nekem anyukám 43 éves volt, amikor születtem, első és egyetlen gyerekként.... Szóval semmi gond!
Meg manapság már annyira fejlett az orvostudomány, ha ne adj Isten valami gond lenne, akkor sokat tudnak segíteni, szóval ne aggódj!
Mindenkinek jogában van eldönteni, hogy mikor akar gyereket. Ne mások mondják meg, hogy minek mikor van ideje. Ezt Te érzed.
Szerintem ma már sokan vállalnak 30 és 40 között gyereket. Én 23 évesen szültem, nem bántam meg. Nem tudom mennyi türelmem lenne 38-40 évesen egy pici babához.De ez én vagyok. Aztán ki tudja?
Semmi gond nincs a koroddal. Barátnőm 37 évesen szülte a kisfiát. Igaz, 3. gyerek, de szerintem ez lényegtelen. Nekik pl. becsúszott!:)
Én szerencsés vagyok, elsőre összejött.
28 éves 15 hkm
Anyukám 38 évesen szülte hugomat :) A baj talán csak anya türlmével van így a kor előrehaladtával . Most hugom 15 éves nem könnyű egy tinivel :) De nem gondolom hogy késő! Imádjuk hugomat.
Én 31-et töltöttem és készülök a második lombikra ,azaz fagyis beültetésre én sem gondoltam hogy az első baba nem jön 30 alatt. De sajnos így alakult. És sajnos pénteken derült ki hogy első lombik nem sikerült :( de természetesen nem adjuk fel érzem ,tudom hogy jönni fog:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!