Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit várhatok még a gyerekv...

Mennyit várhatok még a gyerekvállalással, hogy ne fussak ki az időből?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok, van férjem, ház hitellel, munkahelyem. Szeretnénk majd egy gyereket (csak egyet, biztos vagyok benne), de pár év múlva. Szerintetek mikor van az a legkésőbbi időpont, amikor még nem késő?
2011. ápr. 10. 10:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már most próbálkozzatok, mert egyáltalán nem biztos, hogy rögtön sikerülni is fog és minél tovább halogatod, annál nehezebben fog összejönni!
2011. ápr. 10. 10:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

És még azt hozzá tenném, hogy inkább jöjjön hamarabb, mintsem késő legyen!!

2011. ápr. 10. 10:36
 3/18 anonim ***** válasza:

az is lehet hogy már most késö. ezt nem lehet tudni. de 35 felett már még nehezebb teherbe esni.

viszont az egész terhesség anyaság dolog minél idösebb vagy annál nehezebb.

2011. ápr. 10. 10:54
 4/18 sumergo ***** válasza:
100%

Nem szeretnélek elbizonytalanítani, sőt arra biztatnálak, hogy minél előbb vágjatok bele, mi már 27 éves korom óta szerettük volna, és lassan 35 leszek, nagyon nehezen, nagy küzdelmek árán sikerült. (Most 10 hetes vok.) Szóval szerintem ha szeretnél, most vágjatok bele, nehogy késő legyen.

Persze nem mindenki olyan szerencsétlen mint mi, de ezt nem tudhatod, még akkor sem, ha esetleg a nődoki azt mondja, semmi akadálya nincs a terhességnek (nálunk sem találtak semmi kizáró okot, mégis soká sikerült!)

Vágjatok bele, és sok sikert!!!

2011. ápr. 10. 12:35
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen,igazuk van az elöttem szóloknak,mindenképpen vágjatok bele.Azt tanácsolom hogy foglalkozz az üggyel úgy hogy ne védekezzetek és ha jön,jön,ha nem nem.Viszont ha már egy évig semmi akkor ideje lesz felkeresni az orvost,mert kifuttok az időből!
2011. ápr. 10. 12:51
 6/18 anonim ***** válasza:

35 éves korodban azért már el kellene kezdeni.Lehet, hogy könnyen fog jönni, de lehet, hogy nem.

Nekem 35 fölött is elsőre sikerült:)

Biztos vagy benne, hogy csak egyet szeretnél?Csak azért, mert én 100%-ig biztos voltam benne egészen addig, míg meg nem szültem.Azóta szeretnék egy tesót.

Szóval ne gondolkozz!

2011. ápr. 10. 13:16
 7/18 Twilight1980 ***** válasza:
13%

Na most tutira lepontoznak a "haverok" meg a "rokonok"..Eddig mit csináltál?Dolgoztál,fizettél...fizettél,fizettél,dolgoztál..Ha eddig nem szültél,mostmár minek?Csak gondolj bele..35-től mindenféle genetika,meg mittomén mi,Ki fogsz készülni idegileg,mert egy csomó helyen hallod majd,hogy első szülő 35 éves..:)De nem ez a lényeg..Hány éves leszel mire egyetemre menne az az egyke?:OFeltételezzük,hogy elsőre sikerül akkor is 35 leszel mire megszülöd tehát 53...Mindjárt nyugdíjkorhatár....De szerintem várj még egy-két évet,aztán hagyd a gondolatot a fenébe..:)

Nem veszem rossz néven ha lepontoznak,de nem egy ilyen nőt ismerek,mindegyikről megvan a MAGAM véleménye...Én 19 évesen szültem..Annyi idős leszek,mint most te mire a lányom ballag 8.-ból:DElképesztő..Nem?És boldog vagyok ,kiegyensúlyozott.Jah..és a lényeg..3 gyermekem van,biztos munkám.A férjemnek is..:)De ez csak az én véleményem..:)Én már a helyedben a munkát és visszafizetést nyugdíjjig nem hagynám abba..;)

2011. ápr. 10. 16:17
 8/18 ketteske ***** válasza:
45%
Huh, az utolsó válaszoló bármennyire hirdeti, hogy milyen kiegyensúlyozott, a szavaiból inkább egy megkeseredett sivár lelületü valaki lehet. 19 évesen én még buliztam, 20 felett jártam a világot, 30 éves koromra mindenhova eljutottam, ahova akartam, férjhez mentem, felfuttattam a saját cégemet és 32 évesen egyből sikerült a baba. Van még időd neked is, kedves kérdező, egyáltalán nem biztos, hogy nem fog sikerülni, nem kell mindig ráparázni ilyen dolgokra. Csak pozitívan! Mindenki akkor szül, amikor neki tetszik, mert csak úgy jó a babának is. Szerintem 40 évesig belefér.
2011. ápr. 10. 22:53
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én úgy látom, sokan szülnek a 30-as éveikben, tehát nem én lennék a nagy kivétel.

Két dolgot azért hozzáfűznék. 1. nagyon fiatalos vagyok fizikailag és szellemileg is, akik nem tudják a koromat 20-25 évesnek szoktak nézni. Egészséges életet élek, nem dohányzom, nem iszok, nem kávézok, nem bulizok, nem éjszakázok, rendszeresen sportolok. 2. nem azért nem szültem még eddig mert karrierista vagy pénzhajhász lennék. Csak mindig volt valami, anyagi vagy párkapcsolati akadálya. Most érzem úgy, hogy sínen van az életünk, ezért gondoltam, hogy "élnénk" még pár évet.

2011. ápr. 10. 23:05
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le Twilight véleményét sem és másét sem, mert számomra minden válasz, tapasztalat tanulságos.
2011. ápr. 10. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!