Magas a prolaktinom és erre az orvosom Mastodynon cseppet irt fel! Várhatok tőle csodát? 4 éve várok rá!
Szia!
Ezt találtam róla :
Növényi eredetű anyagok felhasználásával készült, szájon át alkalmazandó etanolos oldat.
A homeopátiás gyógyszerek a szervezet öngyógyító törekvését serkentik. A Mastodynon cseppek alkalmazható nőbetegekben az alábbi esetekben:
- menstruációs zavarok és/vagy meddőség (corpus luteum / sárgatest a petefészekben / elégtelenség) előfordulásakor,
- menstruációt megelőző tünetegyüttes (emlőfájdalom, ödémaképződés, fejfájás, székrekedés, hangulati zavarok) és
- fibrocisztás mastopathia (kötőszöveti ciszták miatti emlőbántalom) esetén.
- A Mastodynon cseppek kombinációs készítmény, amely olyan homeopátiás monokomponensű szerekből tevődik össze, amelyek egymás gyógyszerképeit kiegészítik. Ezért - mint homeopátiás kombinációs készítmény - csak terápiás javallatra alkalmazható.
Egy szót sem ír bromokriptinről, ami valóban lecsökkenti a prolaktin szintet. Szerintem ha nem akarsz továbbra is a csodára várni, cseréld le a dokidat, mert nem a problémádat kezeli.
Hát, nekem a bromocriptin alig vitte le, nem tudom mit kezdett volna vele ez a "csodaszer".
Szerintem keress másik dokit, 4 év után ne bízd a véletlenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!