Fidesz vagy Jobbik?
Egyértelműen JOBBIK!!!
Ajánlom a " [link] "-t!!!
"Szerinted miért nem válaszol? "
valszeg rájött, hogy neonáci agyhalottakkal nem érdemes vitatkozni!
"valszeg rájött, hogy neonáci agyhalottakkal nem érdemes vitatkozni!"
Ebből nekem az jön le, hogy még egy "neonáci agyhalott" -al sem mer leállni vitatkozni, mert megfingatja az mszpés kutyát!
"Na ennyit erről, nem válaszol. Nem is nagyon tudna mit, a palesztin - ellenessége abból ered, hogy szereti a zsidókat\ő is zsidó."
Az iszlám szélsőségesek által uralt palesztinok az euroatlanti civilizáció ellenségei, ahogyan a vallási fanatizmus által befolyásolt muzulmán világ is az. Én mint keresztény, nemzeti gondolkodású magyar tehát eleve nem szimpatizálok velük. A ti Jobbikotok dörgölődzik hozzájuk, mivel Európában a Jobbik mindenhol máshol szalonképtelen és röhejes. Az Iránnal való barátkozásuk meg eleve hazaárulás.
Nagyon kis fiatal lehetsz még, nem hiszem, hogy bonyolultabb összefüggéseket képes lennél megérteni.
Észérveket nem tudsz felhozni az általam leírtakkal szemben, tehát egyszerűen zsidózol. Azzal pedig magadat röhögteted ki és a pártodnak ártasz vele. A zsidózás az örök vesztesk, a lúzerek ideológiája.
"Az Iránnal való barátkozásuk meg eleve hazaárulás. "
Amit az mszp csinál, az nem az?
Eladni az országot, tönkretenni a népet a saját zsebük megtömése érdekében, az nem hazaárulás? Okoskodhatsz itt reggelig, de azt te is tudod, hogy hülyeséget beszélsz. Én se történész, se politikus nem vagyok, de azt látom, hogy hogy vezetnek meg bennünket a sz@rháziak (mszp). Ha a Jobbik hatalomra kerülne, lehet hogy néhány emberkének élni kellene a gyurcsány által ajánlottaknak, "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!" , de aki a haza érdekét nézi, annak előbb utóbb jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!