Melyik a rosszabb? A Fidesz vagy a Jobbik?
mivel a jobbik még nem kormányzot, eddig a fidesz, ha kormányra kerül, akkor tudunk igazán megalapozott véleményt mondani
bár sokan fognak érte lepontozni, és kosan fogják mondani az ellenkezőjét, de ez így igaz ha tetszik ha nem
ezzel most nem a jobbikot védtem, csak elmondtam az igazat
jöhetnek a piros kezek várom őket!
Mindkettő csak szerepet játszik. Egyikük sem akar valójában semmit és nem is tesz semmit a beszéden kívül. Az egyetlen cél minél több pénz kinyerése saját céljaikra.
És ugyanez igaz a többi pártra is.
Ha elhisszük hogy lehet más a politika, akkor azt is higgyük el, hogy a jobbik, a jobbik
Szebb Jövőt!
Előre tudom, hogy 0%-on leszek, de:
A kettő közül szerintem a Jobbik a rosszabb.
Bár a Fidesz is nagyon kártékony, de az nekem nem érv, hogy a Jobbik még nem volt kormányon.
Várjuk meg, még ők is elkúrják?
Ráadásul alapból nem jön be ez a katyvasz nemzeti radikalizmus. Az már most látható, hogy ők is látszat kormányzást végeznének s csak azzal lennének elfoglalva, hogy a cigányokat hajkurásszák. (amitől "nem lesz olcsóbb a kenyér" stb.)
Továbbá nem tetszik a képmutatásuk sem.
Amikor valami cikis helyzet van, akkor azt igyekeznek elsumákolni.
Az itt leírtak természetesen nem csak a Jobbik sajátosságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!