Fidesz vagy Jobbik?
"Lemondott a Jobbik bicskei elnöke, akit a Magyarok Nyilai-ügyben gyanúsítottak meg."
Na ennyit a Jobbikról. A Jobbik ugyanolyan szemét börtöntöltelék banda, mint az MSZP.
Még egyszer megkérdezem: Mi a bajod a palesztinokkal?
Nekem az a bajom a zsidókkal, hogy elfoglalták az országunk, politikailag, gazdaságilag.És a palesztinok?
Ne is válaszolj, megmondom én:
Az a bajod velük, hogy a zsidók ellen vannak, tehát zsidóbarát, vagy zsidó vagy.Az ilyenek teszik tönkre az országot, az ilyen Kóka - félék....meg te.
Te vagy az, aki mindig csak röhög...
Sokat ittál, hogy ilyen jó a kedved?
Csak csak szimplán nyomi vagy?
"A magyar nép elég okos és intelligens ahhoz, hogy a zsidókkal való kapcsolatokat is a maga javára gyümölcsöztesse."
Ezen mondatodon én nevettem. Ha a magyar népnek egy csepp esze is lenne, akkor az mszp szóba sem jöhetett volna! Az a baj, hogy a többség buta mint te és azt hiszik, hogy az a jó, amit a legtöbbször hall. Sajnos olyan emberek kezében van itt minden, hogy a magadfajták majd csak a szájukat tátják, ha a zsidók azt mondják, hogy gyerünk! Nekem nem a zsidókkal van bajom, csak azokkal, akik el akarják venni az országom. Hogy pont ők akarják, hát...
olyan mint az iskolában. Ha nem válaszol, még egyszer megkérdezem:
Mi a bajod a palesztinokkal?
Nekem az a bajom a zsidókkal, hogy elfoglalták az országunk, politikailag, gazdaságilag.És a palesztinok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!