Fidesz vagy Jobbik?
"Én se történész, se politikus nem vagyok, de azt látom, hogy hogy vezetnek meg bennünket a sz@rháziak (mszp)."
Bizony, végre egyetértünk valamiben. Csak, tudod, hogy ki fogja az MSZP-t eltakarítani az útból? A Fidesz. A Jobbikos lúzerek pedig ismét a vesztes oldalon maradnak. Ott lehet ordibálni meg fenyegetődzni, de komolyan senki nem fogja venni őket, mert nem is lehet. Köznevetség tárgyai lesznek a parlamentben.
"Jóval nagyobb az esélye annak, hogy a zsidók viszont ártottak. A zsidózás nem csak egy divatos dolog, van valóságalapja. Nézz körül a politikában, a gazdaságban, az ilyen kóka- félék elfoglalták a vezető pozíciókat.Nem értesz egyet ezzel? Most őszintén?"
A globális világgazdaságin rend adott, és abban valóban jelentős a zsidók szerepe. Na és? Tehetséges, rátermett nemzet, mint a magyar, normális, nemzeti kormányzás alatt abból csak hasznot húz, és a maga javára fordítja a zsidó nagytőkével való kapcsolatokat. Abból az ország fog hasznot húzni és le fogja hagyni újra a szomszédos nemzeteket. A Jobbikos antiszemitizmus elkésett vagy hetven évet, ma nem divat, sőt egyenesen megvetendő és ostoba dolog. A Jobbik pedig nem véletlenül húz a muzulmán világhoz (ezért is hoztam fel a kérdést), hanem azért, mert Európában a valódi nemzeti radikális jobboldal sem áll vele szóba, hanem megveti és kiközösíti. Az európai nemzeti pártok az Európát elárasztó iszlám ellen harcolnak és a zsidók szövetségesei, nem fordítva. A Jobbik lehetett volna igazi magyar nemzeti radikális párt is, de nem az lett, el*rták, mára egyszerűen a szélsőbalos és szélsőjobbos vesztesek szemétdombja lett.
Erre válaszolj:
Szerintem te a palesztin témát csak azért hozod fel, hogy szidhasd a Jobbikot. Még egyszer megkérdezem, mit ártottak neked a palesztinok? Jóval nagyobb az esélye annak, hogy a zsidók viszont ártottak.
Mit ártottak neked?Mit ártottak neked? mit ártottak neked?
Nem nőttél még fel, az a te bajod.A palesztinokat miért szidód, közük sincs Magyarországhoz.Akik itt vannak, azok a zsidók. Mit érdekelnek téged a palesztinok?
Lehet, hogy Izraelből írod ezeket a válaszokat?
Fidesz.
A Jobbik egy nagy átverés. Tudják hol kell megfogni az embereket. De csak arra megy ki a játék hogy a Fidesznek ne legyen meg a kétharmados többsége. Nem azt mondom a F. se ártatlan bárányka de azért...vannak határok.
Lehet lepontozni Jobbik fanok!
Most ezek után gondolom az jön, hogy az mszp és a jobbik koalícióra fog lépni :D:D:D
Ti itt a végén, bérbloggerek vagytok? Ekkora hülyeséget csak azok írnak és azok értenek egyet vele.
Nem, nem vagyunk bérbloggerek...legalábbis én nem, de feltételezem hogy az utánam író sem az(ugyanis nem ismerem)
Különben te mi vagy? MSZP-s mosott agyú gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!