Fidesz vagy Jobbik?
Mindenképpen a Jobbikra!
Én a saját bőrömön érzem, hogy tönkretették a magyar gazdaságot. Mezőgazdasággal foglalkozunk, el sem tudjátok képzelni milyen érzés egy nyarat átdolgozni, hogy szép legyen a temény, mennyi munka, verejték, és PÉNZ megtermelni a zöldséget, gyümölcsöt. És ha sikerül, az ember ugye piacra viszi. De itt a bökkenő hogy hiába, mert ha valaminek jó ára van akkor másnap gördül be az országba a külföldi kamion és hozza a hitvány szemét terméket külföldről. A magyar paraszt meg addig ül a piacon amíg vagy tönkre nem megy az áru, vagy valami jöttment nagyképű kereskedőnek el nem adja a kitűnő magyar terméket szaré-hugyé....
Nagyapám 1 hektár gyönyörű barackost húzott ki az idén, mert nem érte meg dolgozni vele, veszteséget termelt...
A Jobbik konkrét megoldásokat írt a kampányában erre a problémára, a fidesz pedig csak a levegőbe beszél sablon dumát...
"A magyar paraszt meg addig ül a piacon amíg vagy tönkre nem megy az áru, vagy valami jöttment nagyképű kereskedőnek el nem adja a kitűnő magyar terméket szaré-hugyé.... "
Ezt a populista nagyképű dumát! Láttál te már francia, spanyol, vagy holland gazdaságot? Én igen! Csak mesúgom...
Fényvekre vagyunk! És erről nem a kapitaliznus tehet hanem az igaz kizsákmányoló Kádár-rendszer.
"Ezt a populista nagyképű dumát! Láttál te már francia, spanyol, vagy holland gazdaságot? Én igen! Csak mesúgom...
Fényvekre vagyunk! És erről nem a kapitaliznus tehet hanem az igaz kizsákmányoló Kádár-rendszer."
Én is "mesúgom" Neked, hogy a Tiédnél nem kell nagyobb arcú duma :) Ha láttál volna nyugati gazdaságot, akkor tudnád, hogy a pénz és a gépek nem helyettesíthetik a természeti adottságokat. A másik pedig, ha nem ide hozza a külföldi gazdaság a pénzt, akkor mi hasznunk belőle? Szar termék és még csak nem is hoz pénzt.
A kádár rendszerre csak annyit, hogy 50 év alatt nem tudtak annyit ellopni mint ezek rendszerváltás óta. "Csak megsúgom..."
Természetesen Jobbik. Fideszmszpszdszmdflmp nem kell.
Volt húsz évük, leszerepeltek.
"A Fidesz támogatója vagyok rég óta, de a barátaim ezért mind elítélnek, mondván: a magyar érdekek a Jobbikhoz kötődnek. "
A barátaidat nyudodtan felvilágosíthatod, Kedves Kérdező. A magyar érdekek éppenhogy NEM a Jobbikhoz kötődnek. A Jobbik az iszlám szélsőségesek kiszolgálója, magyarországi szálláscsinálója, egy ocsmány gennygóc a nemzet testén. Ami ki lesz vágva, rövidesen. Ők a magyar nemzet ellenségei.
"A Jobbik az iszlám szélsőségesek kiszolgálója, magyarországi szálláscsinálója, egy ocsmány gennygóc a nemzet testén."
Ez ugye csak vicc? Én alá tudom támasztani az mszp gyűlöletemet, de amit írsz azt te is alá tudod támasztani?
"Ez ugye csak vicc?"
Mi lenne ebben a vicc? A Jobbik ízig-vérig antiszemita, az iszlám országok és a palesztinok nagy barátja. Azok viszont a mi civilizációnk ellenségei. Vona rendszeres vendég az iráni követségen, Hisztikriszti oda is utazott, a forradalmi gárdát akarják idehívni, mi kell még? Minden számottevő európai nemzeti-radikális párt (a Jobbik nem az) éppenhogy izraelbarát és iszlámellenes.
Utolsónak: Te egy igazi ..... vagy.
Mondd már meg: neked a palesztinok mit ártottak?
Szeretném hallani a konkrét példákat! Egyébként honnan vetted ezt a baromságot, hogy a jobbik a palesztinokkal tartja a kapcsolatot? Konkrét példát kérek!
"Mondd már meg: neked a palesztinok mit ártottak? "
Mondd már meg: neked a zsidók mit ártottak?
De pl:
Erre vagy olyan büszke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!