Fidesz vagy Jobbik?
Fidesz.
A radikalizmus elcsábíthatja a fiatalabbakat és a nem túl bölcs idősebbeket is, de aki komolyan gondolja a változást és azt, hogy a politikát olyanok irányítsák akik valóban értenek hozzá, az a Fideszre szavaz.
Ha csak a megnyilvánulásokat nézzük, az idegesítően vonagló, olykor síró kisfiút játszó, fasisztázó Gyurcsány és a mogorva, szigorú fejjel néző, hülyeségeket beszélő Vona, valamint a repedfazék hangú, affektáló szélkakasnő, régi MSZP kötődésű Morvai Krisztina szinte ugyanolyanok.
Aki kormányváltást akar, az komoly erőre szavaz és ez a Fidesz.
Jobbik!
A nemzetellenes fidesz szóba sem jöhet!
Nemzetellenes:D De jót nevettem:D Miért is lenne az?Mert nem arról szól a kampányuk,hogy MAGYAR VAGYOK MAGYAR VAGYOK AKI NEM JOBBIKOS NEM MAGYAR!MAGYAR VAGYOK EZ AZ ÉN HAZÁM AKI NEM JOBBIKOS MENNYEN INNEN!?
Na ne röhögtess:D
Amúgy Fidesz!
Mindenkinek a jobbikra kellene szavaznia, de hát ugye ez mindenkinek a saját maga döntése. Úgy sem az lesz amit mi akarunk.
Ezért :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!