Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem zavarnak a rovásír...

Titeket nem zavarnak a rovásírásos táblák?

Figyelt kérdés
Engem rohadt mód igen! A magyarok 80%-a azt sem tudja mi van oda írva, azt meg főleg nem, hogy jobbról balra olvassuk. Szerintem egy fölösleges hülyeség. Tudom, hogy nem közpénzen megy, de ha már ennyi eszük van ezeknek (sokszor diplomás) a marháknak, akkor miért nem a rothadó, bomló fontos épületeinkre gyűjtenek, amelyek történelmi jelentőséggel is bírnak? Ja, annak már lenne értelme!

2012. júl. 28. 08:34
 51/94 anonim ***** válasza:
70%
Engem a jelbeszélők is zavarnak, mert egy olyan ember vagyok, aki marhára intoleráns, mint maga a kérdező és annak a primitív kérdése. Köszönöm a felpontozást. A héber táblák viszont a kis szívem csücskei, azok mind ok.
2012. júl. 28. 14:13
 52/94 anonim ***** válasza:
93%
Imádom az ilyen kannásborszagú trollokat, mint itt pár hozzászóló... :)
2012. júl. 28. 14:20
 53/94 anonim ***** válasza:
63%

"Remélem hamarosan minden településnek lesz táblája és nagyon szeretném ha kötelező tananyag részét képezné.

Megpukkadhattok, akkor is így lesz. :)

Akkor majd főhettek a levetekben. :)

Ezt a csatát elvesztették. :)

Hajrá rovásírás!

Az igazságot is meg lehet szokni!"

Igazság, mi? :D Én középiskolás koromban megtanultam a rovásírást és rájöttem, hogy bohóckodni jó, de kb. semmi haszna.

2012. júl. 28. 14:20
 54/94 anonim ***** válasza:
26%

zoli, mivel ti szdsz-esek lenácizzátok folyton a magyar embereket (még a fideszeseket is képesek vagytok lenácizni, miközben a fideszesek demokraták!!!), úgy hogy magyar ember soha nem volt náci, mert a németek voltak azok.Így mi is lenácizunk tieket szdsz-eseket mivel ti is egy gyűlölködő, kirekesztő banda vagytok! Így rátok is jól illik a náci szó, ha már a magyarokra is szórjátok ezeket a szavakat.

Inkább nézzetek körül a saját házatok táján, a sok mszp-szdsz-jobbik összefonódás témájában! És azután nácizzatok! ti szdsz-esekedők! (ha már magyarkodást is használod)

2012. júl. 28. 14:27
 55/94 Pietrosol ***** válasza:
100%
EGO STAR WARS!
2012. júl. 28. 14:36
 56/94 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 28%-os!

Kérdezd meg hogy érdekel-e...

2012. júl. 28. 14:44
 57/94 anonim ***** válasza:
22%

Készült már ilyen közvélemény-kutatás.

Az SZDSZ 1%-ot kapott.

2012. júl. 28. 14:54
 58/94 Pietrosol ***** válasza:
77%
Bocs az offért,de jól látom,hogy itt valamiféle nemzetiségi vita kerekedik?
2012. júl. 28. 15:07
 59/94 anonim ***** válasza:
48%

"Bocs az offért,de jól látom,hogy itt valamiféle nemzetiségi vita kerekedik?"

Nem. Etnikai zavargás. :D

2012. júl. 28. 15:18
 60/94 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem zavar. Kiskoromban kifejezetten rá voltam gerjedve a rovásírásra. :D Viszont a modern táblákon nagyon furcsán néz ki, valahogy nem passzol a kettő, szóval én maradnék a fatábláknál, azok jól néznek ki. :)

Értem, hogy vannak fontosabb dolgok, amikre kell a pénz, és egyet is értek, de van egy olyan érzésem, hogy egyébként sem azokra mennének el ezek az összegek, hanem valahol eltűnnének (mert a politikus is őrzi a maga hagyományait :D).

Attól persze nekem is hányingerem van, hogy egyesek megpróbálnak belemagyarázni ebbe egy borzasztó ideológiát. És sajnos ők vannak többen, nem azok, akik csak szimplán érdeklődnek a magyarság múltja iránt.

Azt meg abszolút nem értem, hogy hogy lehet idekeverni a cirill betűket vagy a héber írást. :D

2012. júl. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!