Titeket nem zavarnak a rovásírásos táblák?
"Remélem hamarosan minden településnek lesz táblája és nagyon szeretném ha kötelező tananyag részét képezné.
Megpukkadhattok, akkor is így lesz. :)
Akkor majd főhettek a levetekben. :)
Ezt a csatát elvesztették. :)
Hajrá rovásírás!
Az igazságot is meg lehet szokni!"
Igazság, mi? :D Én középiskolás koromban megtanultam a rovásírást és rájöttem, hogy bohóckodni jó, de kb. semmi haszna.
zoli, mivel ti szdsz-esek lenácizzátok folyton a magyar embereket (még a fideszeseket is képesek vagytok lenácizni, miközben a fideszesek demokraták!!!), úgy hogy magyar ember soha nem volt náci, mert a németek voltak azok.Így mi is lenácizunk tieket szdsz-eseket mivel ti is egy gyűlölködő, kirekesztő banda vagytok! Így rátok is jól illik a náci szó, ha már a magyarokra is szórjátok ezeket a szavakat.
Inkább nézzetek körül a saját házatok táján, a sok mszp-szdsz-jobbik összefonódás témájában! És azután nácizzatok! ti szdsz-esekedők! (ha már magyarkodást is használod)
Kedves 28%-os!
Kérdezd meg hogy érdekel-e...
Készült már ilyen közvélemény-kutatás.
Az SZDSZ 1%-ot kapott.
"Bocs az offért,de jól látom,hogy itt valamiféle nemzetiségi vita kerekedik?"
Nem. Etnikai zavargás. :D
Engem nem zavar. Kiskoromban kifejezetten rá voltam gerjedve a rovásírásra. :D Viszont a modern táblákon nagyon furcsán néz ki, valahogy nem passzol a kettő, szóval én maradnék a fatábláknál, azok jól néznek ki. :)
Értem, hogy vannak fontosabb dolgok, amikre kell a pénz, és egyet is értek, de van egy olyan érzésem, hogy egyébként sem azokra mennének el ezek az összegek, hanem valahol eltűnnének (mert a politikus is őrzi a maga hagyományait :D).
Attól persze nekem is hányingerem van, hogy egyesek megpróbálnak belemagyarázni ebbe egy borzasztó ideológiát. És sajnos ők vannak többen, nem azok, akik csak szimplán érdeklődnek a magyarság múltja iránt.
Azt meg abszolút nem értem, hogy hogy lehet idekeverni a cirill betűket vagy a héber írást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!