Titeket nem zavarnak a rovásírásos táblák?
Ennek az egész rovásírásos dolognak az a lényege, hogy a többségi társadalomtól elidegenítsék a magyarság gondolatát. Hiszen jogosan azt mondod, hogy ha ez a magyarság, akkor én nem vagyok az. Csakhogy ez nem igaz! Ez nem a magyarság, ennek megvan a maga helye a történelmünkben. Ha elszakítjuk onnan, akkor torzként mutatkozik meg. Ez olyan, mintha kitalálnák, hogy a magyarok jurtában élnek, és elkezdenének jurtában lakni, aztán azt mondanák, ha nem költözöl jurtába, akkor nem is vagy igazi magyar.
A lényeg, a rovásírás, és a valódi magyar hagyományok erősítése helyett valami álságos, a múltból kiragadott túlhangsúlyozása, mind a valódi magyar, egységes, igazi értékekkel bíró nemzettudat ellen hatnak.
Tegyük hozzá hogy a legtöbb embernek az a baja mint nekem is.
Vagyis hogy jönnek emberek akik azt mondják ők az igazi magyarok és ezek az emberek Árpád sávos lobogókat lengetnek, rovásírásoznak, aki nem követi őket azokat mocskos libsiknek hívják miközben felszólítanak hogy írtsuk ki a zsidókat, romákat és minden "mocskos libsit"! Na meg a legtöbben masszív náci ideológiákat vallanak!
Mutass nekem mérsékelt rovásírást tanulókat akik nem akarják kiírtani a fél országot és max azokra építhetsz valami ilyesfajta hagyományőrzést!
Egy tisztességes magyar talán szívesen tanulna némi rovásírást de akkor ezekkel a nácikkal kéne közösséget vállalnia!
A magyar öntudat kialakulásának a legnagyobb gátja ezek a náci ideológiájú emberek!
Ha nem lennének, sokkal több ember lenne magyar érzelmű...
Ja és lehet mocskos libsizni amiért ezt gondolom, nem érdekel...
Tipikus magyar sajátosság: kilátszik a hátsónk a szakadt gatyából, de urizálni kell, hadd lássa a szomszéd, milyen menők vagyunk. Vegyünk jó drága kocsit, plazmatévét hitelre, menjünk el kölcsönből világ körüli útra. Ez is pont ilyen, pepitában. Az a társaság, aki a rovásírásos tábláknak tapsol, jellemzően még magyarul sem tud rendesen, és a latin ábécét sem képes helyesen használni (rovásírásos betűt meg egyet sem tud értelmezni), de azért veri a mellét és harsogva kioktat mindenkit a magyarkodással. Mert hát ő, Pistike különb. Az eszével, tehetségével, szorgalmával nem jött össze, viszont majd megmutatja, hogy őt, a nagymagyart tisztelni kell. Ha nem tisztelik, majd jól beszól, meg odacsap a hazátlanoknak, zsidóknak, meg a liberálisoknak. Mert aki nem lobogtatja az árpádsávos zászlót, és üvölti teli torokból a "mocskoszsidók"-at, az csakis nemzetellenség lehet.
Ej, ősi pusztai sötétség...
".Miert Exit van kiirva ?!"
Azért, hogy nemzetközileg is érthető legyen. Ha kitör egy heves tűz akkor a külföldi ne a WC-be rohanjon a kijárat helyett. Gondolom most jön az, hogy mindenki tanuljon meg magyarul, aki ide látogat.
"zoli, karlegi és az utolsó, tipikus szdsz-es nácik vagytok, hitler és sztálin a ti bálványotok ti magyargyűlölők!"
Ezen a mondaton nagyon kontrasztosan átjön az, hogy mennyire műveletlen vagy és kb. semmit sem tudsz a történelemről és a magyarságról.
"Szerintem a rovásírást pár száz ember érti és aki pár rovásírást ismer(mert mondjuk az együttese rovásírásos nevét ismeri) és ezt nevezi "megértésnek" az talán 10-20.000 lehet maximum!!!"
Ez nagyjából fedi is a hazánkban élő magyar emberek lélekszámát. Akik pedig az itt dúlt tatárok, törökök, németek, oroszok vagy épp a betelepített besenyők leszármazottai, azoknak nem is kell érteniük, hiszen nem magyarok.
Atyaisten!
Micsoda vihar lett egy kérdésből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!