Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szemléletváltás kell, hogy ki...

Szemléletváltás kell, hogy ki ne halljon a magyar?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy hiszem,hogy ha a magyarok nem váltanak szemléletet,azaz nem hagynak föl a "modern" felfogással,akkor kihal a népünk.Nekem az a hír,hogy:" fogy a magyar",mindig szíven üt!

A 2.világháború végétől kezdett elveszni belőlünk valami,ami azt jelenti,hogy már kis tempóban szaporodtunk.A 80-as évektől,pedig folyamatosan fogyunk.

Legfőbb gondnak a nemzeti öntudat hiányét,a család igazi jelentőségének a hiányát tartom.Nem csak hogy folyton borúlátóak vagyunk,hanem írigyek is egymásra.

Össze kéne fogni,hogy,aki gyereket válal és minél többet,azt segitse a saját közössége,akár civilként is.Ne mindig csak az országtól várjunk el mindent,mert akkor elfogyunk.

2012. márc. 20. 21:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/149 A kérdező kommentje:

"Van egy olyan érzésem, hogy te kissé jobbikos hangvételben közelítesz meg sok kérdést. Vagy tévednék?"

Ezt kikérem magamnak,hogy engem bármely párttal összefüggésbe hozzanak.

2012. márc. 21. 21:54
 82/149 anonim ***** válasza:
78%
Akkor elnézést. Bár érdekes hogy csak erre az egy mondatomra reagáltál, pedig elég sokat írtam.
2012. márc. 21. 21:58
 83/149 Flector 67 ***** válasza:
65%
Mindig ezt csinálja. Egyet kiragad, aztán szevasz. Lényegi dolgokra nem tud válaszolni. Vagy akkor is valami hülyeséget ír. Fő, neki igaza van. Igaz, mindenki az ellenkezőjét állítja, de mi hülyék vagyunk.
2012. márc. 21. 22:04
 84/149 A kérdező kommentje:

"Fő, neki igaza van. Igaz, mindenki az ellenkezőjét állítja, de mi hülyék vagyunk."

Magad mondtad!

2012. márc. 21. 22:10
 85/149 Flector 67 ***** válasza:
54%
Ha legalább olyan hülye lennél, mint én. Majd, ha te is adózol legalább évi 30 milliót, akkor gyere vissza. Pfff.. Buta vagy nagyon.
2012. márc. 21. 22:19
 86/149 .:Laci:. ***** válasza:

"Magad mondtad!"

miután már legalább 3x olvasta tőled ezt...

2012. márc. 21. 22:21
 87/149 A kérdező kommentje:

"miután már legalább 3x olvasta tőled ezt..."

Nem én mondtam itt bárkire,hogy hülye!Ezt ne akarjátok már rám aggatni!

2012. márc. 21. 22:29
 88/149 .:Laci:. ***** válasza:
nem is mindenki, csak aki ide írt és reagáltál rá...
2012. márc. 21. 22:38
 89/149 anonim ***** válasza:

"Az hoz ránk szégyent,aki elment.Mit tettek a hazáért a bármikor akik innen elmentek?Soha semmit!

Na ez az igazi szégyen,ami azt jelenti,hogy pénzért megvehetők."

Lakjál jól a magyarságoddal.

A nemzeti érzelem az érvek hiányának szinonimája.

2012. márc. 22. 05:11
 90/149 anonim ***** válasza:
Miért a 80-as évek vége óta fogyunk hiszen, azt meg kellett volna előznie egy bizonyos fokú stagnálásnak nem ! Abba meg milyen szemléletváltozásnak kell lennie, hogy szaporodjunk ?Lehet, hogy át kell mennünk nekünk is kakukkba. Máshova kell tojnia a gyereket legalább is olyan helyre ahol felnevelik. De az is már olyan géneket hordoz, ami a mostohatesót kinyomja a fészekből. Akkor viszont nem csináltunk semmit. Egyébként mint mindenhez három dolog kell és igy a gyerekvállaláshoz is.Pénz,pénz meg pénz. A felelősségteljes gyerekvállaláshoz pedig odaadó gondoskodás normális, egészséges családi élet.
2012. márc. 22. 06:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!