Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szemléletváltás kell, hogy ki...

Szemléletváltás kell, hogy ki ne halljon a magyar?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy hiszem,hogy ha a magyarok nem váltanak szemléletet,azaz nem hagynak föl a "modern" felfogással,akkor kihal a népünk.Nekem az a hír,hogy:" fogy a magyar",mindig szíven üt!

A 2.világháború végétől kezdett elveszni belőlünk valami,ami azt jelenti,hogy már kis tempóban szaporodtunk.A 80-as évektől,pedig folyamatosan fogyunk.

Legfőbb gondnak a nemzeti öntudat hiányét,a család igazi jelentőségének a hiányát tartom.Nem csak hogy folyton borúlátóak vagyunk,hanem írigyek is egymásra.

Össze kéne fogni,hogy,aki gyereket válal és minél többet,azt segitse a saját közössége,akár civilként is.Ne mindig csak az országtól várjunk el mindent,mert akkor elfogyunk.

2012. márc. 20. 21:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/149 A kérdező kommentje:

"Te mit tettél a hazáért? Ne a leadózott forintokat nézd, mert abba én biztosan többet tettem már be.

Szóval sorold. Ne csak a szád járjon."

Hagyjuk ezt a játékot,hogy én mit tetem,mert ez az oda-vissza játék!Annyit tettem,mint bármely középosztálybeli polgár itt.

Nekem sem segített az állam.Én is saját költségemre iskoláztattam magam.Na és?!

Itt a szándék az alap.Mi a szándékotok?

Aki orvos az már csak mercivel járhat?És villában lakhat?

Nekem nem erről szól az élet.

Sok olyat ismerek,akik hazajöttek és itt élik a nyugdíjas életüket.Nagy része arrogáns beképzelt alak,mert nekik külföldi a nyugdíjuk,amiután most is külföldön adóznak.Itt csak feszengnek.Persze tisztelet a kivételnek!

Az pedig,hogy itt hányan értenek velem együtt,nem mérvadó és nem is érdekel!

De ami a szomorúbb az a hozzáállás.Folyton a rinyálás az összefogás helyett:"jaj de rossz...ugysem lesz jobb..stb."

Semmi életerő és életkedv nincs bennetek.Minden csak elvártok.Elvárjátok,hogy nyugati szint legyen itt,habár 20 éve a rendszerváltás után folyamatosan posztkomcsikat szavaztok a politikába.Az EU szarik ránk,nyomorgat ti türitek vagy inkább menekültök.

És még sorolhatnám....

2012. márc. 21. 19:10
 62/149 .:Laci:. ***** válasza:

"De ami a szomorúbb az a hozzáállás.Folyton a rinyálás az összefogás helyett:"jaj de rossz...ugysem lesz jobb..stb."

Semmi életerő és életkedv nincs bennetek.Minden csak elvártok.Elvárjátok,hogy nyugati szint legyen itt,habár 20 éve a rendszerváltás után folyamatosan posztkomcsikat szavaztok a politikába.Az EU szarik ránk,nyomorgat ti türitek vagy inkább menekültök.

És még sorolhatnám...."

ennél a kérdésnél nem láttam még senkit sem rinyálni rajtad kívül...

se neked, se nekem se senkinek nincs beleszólása jelenleg az ország gazdasági, politikai helyzetének alakulásába, legközelebb majd csak 2 év múlva lesz neked is nekem is és mindenkinek. ha meggebedsz, akkor sem fogsz tudni semmit sem tenni a jelenlegi helyzet ellen. mindent ami az országban történik a gazdasági oldalon, minden javulást és romlást a mi magunk által megszavazott politikusok csinálnak és nagyon jól tudják azt, hogy 4 évig ők a királyok, mert egyik büszke magyar sem mer tenni semmit se a rendszer ellen mint pl annó 1848-ban és 1956-ban. és nem is fog senki csinálni semmit mert, nincs senki akiben lenne annyi, hogy ész osztás helyett és az igaza bizonyítása helyett összefogna a vele hasonlóan gondolkodókkal és tennének azért, hogy jobb világ legyen.

lehet, hogy 20 éve "posztkomcsikat" szavaznak az emberek, de te mit csinálsz? 1x sem szavaztál olyanra aki utána hatalomra került? vagy szavaztál egyáltalán?

nem kell a nyugati életszínvonal szerintem senkinek sem, senki sem azért megy külföldre, mert ott nyugati az életszínvonal, mindenki aki kiment azért ment ki, mert itt nem tudott boldogulni.

és ha tetszik, ha nem, mindig is el fogom várni, hogy legalább egy minimális életszínvonalt tudjak teremteni magamnak, és ne vegyék le a 42 ezer Ft-os fizetésemet hirtelen 8000-el kevesebbre, miközben ugyan annyit dolgozok mint azelőtt és közben mindennek az ára emelkedik szinte napról napra...

2012. márc. 21. 19:35
 63/149 A kérdező kommentje:

"és ne vegyék le a 42 ezer Ft-os fizetésemet hirtelen 8000-el kevesebbre, miközben ugyan annyit dolgozok mint azelőtt és közben mindennek az ára emelkedik szinte napról napra..."

Na de miért van mindez?!

A dolog részleteibe kell menni!Ne szavazzunk többé olyan politikusokra,pártokra,akik eddig már kárt okoztak.

Akár lépjünk ki az EU-ból,ha az nekünk csak rosszat hoz.

A lényeg az összefogás

2012. márc. 21. 19:51
 64/149 anonim ***** válasza:

"Én is saját költségemre iskoláztattam magam."

Nos és arra az két osztályra, amit elvégeztél, milyen költségek jutottak?

2012. márc. 21. 19:52
 65/149 A kérdező kommentje:

"Nos és arra az két osztályra, amit elvégeztél, milyen költségek jutottak?"

Tudod a cinizmus az érvek hiánya!

2012. márc. 21. 19:55
 66/149 .:Laci:. ***** válasza:
őszintén mi rosszat hozott az eu? mert szerintem nem járt rosszul senki sem a rengeteg támogatással a beruházásokra, azzal, hogy útlevél nélkül lehet utazni az eun belül...és mindemellé nincsenek nagy elvárásaik, mert annyit akarnak csak, hogy a hiányt csökkentsük minden évben és a GDP-t növeljük. szerintem nem lenne ez olyan nehéz feladat, ha az állami pénzek nem arra mennének el, hogy felesleges törvényeket és jogszabályokat hozzanak, amivel a kis keresetűek nadrágszíját húzzák szorosabbra. lassan nem is kell már szorosabbra húzni, mert nem lesz mit húzgálni....
2012. márc. 21. 19:57
 67/149 anonim ***** válasza:

"Tudod a cinizmus az érvek hiánya!"

Ez fantasztikus, majd visszatérünk erre, ha megtanultál írni. Addig meg ne nagyon feszegessük az önköltségen oktatás témáját, jó?

2012. márc. 21. 20:05
 68/149 Flector 67 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Már 300 milliót adóztam itthon és minden évben újabb 30 milliót a cégem által. Amit külföldi keresetből tudtam megvalósítani. 40 embernek adok munkát.

Írd le te mit tettél. Ja és az nem zavar téged, hogy a többség nem ért veled egyet? Szomorú.

2012. márc. 21. 20:06
 69/149 .:Laci:. ***** válasza:
dehogy zavarja, élvezi, ha különcködik és különcnek nevezhet másokat....
2012. márc. 21. 20:13
 70/149 A kérdező kommentje:

"dehogy zavarja, élvezi, ha különcködik és különcnek nevezhet másokat...."

Épp ellenkezőleg.Szeretném ha egy összetartó közösség lennénk.

Ami az EU-t illeti igenis csak rosszat hozott.Amit beruház többszörösen kiviszi.Hol itt az egyensúly!

Bár én pártatlan vagyok,ami a politikát illeti,de nagyon érdekes,hogy a mostani kormányt támadja az EU,míg az elmúlt 8 évit nem.Pedig ők aztán a béka segge alá tették az országot.Tehát az EU-nak cselédnek kellünk és szeméttelepnek.Ha ezt eddig valaki nem vette észre az vak.

2012. márc. 21. 20:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!