Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szemléletváltás kell, hogy ki...

Szemléletváltás kell, hogy ki ne halljon a magyar?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy hiszem,hogy ha a magyarok nem váltanak szemléletet,azaz nem hagynak föl a "modern" felfogással,akkor kihal a népünk.Nekem az a hír,hogy:" fogy a magyar",mindig szíven üt!

A 2.világháború végétől kezdett elveszni belőlünk valami,ami azt jelenti,hogy már kis tempóban szaporodtunk.A 80-as évektől,pedig folyamatosan fogyunk.

Legfőbb gondnak a nemzeti öntudat hiányét,a család igazi jelentőségének a hiányát tartom.Nem csak hogy folyton borúlátóak vagyunk,hanem írigyek is egymásra.

Össze kéne fogni,hogy,aki gyereket válal és minél többet,azt segitse a saját közössége,akár civilként is.Ne mindig csak az országtól várjunk el mindent,mert akkor elfogyunk.

2012. márc. 20. 21:26
 91/149 Flector 67 ***** válasza:
100%

"Az hoz ránk szégyent,aki elment.Mit tettek a hazáért a bármikor akik innen elmentek?Soha semmit!

Na ez az igazi szégyen,ami azt jelenti,hogy pénzért megvehetők."

Gondolom benn ülsz egy hivatalban és tologatod a papírokat. Tehát nem termelő munkát folytatsz. Ellenben én már leírtam mennyit adtam az államnak. Annyit, amennyit te életed alatt sose fogsz.

2012. márc. 22. 07:00
 92/149 anonim ***** válasza:

Szaporodj mint a nyúl, potyogtass el minél több gyereket ahol csak tudsz, legalább hozz össze 10-et, mindegyik más nőtöl

aztán kezdj sírni, hogy mennyi gyerektartást kell fizened

:D

2012. márc. 27. 00:56
 93/149 anonim ***** válasza:

vagy hozzunk erre törvényt

ahogy kolopele is megtette hogy Jótevő Atyját utánozta, így minden magyarnak legyen kötelező 5 gyereket válallnia, aki nem fizesse be a fizetése 80%-át büntetésként

2012. márc. 27. 00:59
 94/149 anonim ***** válasza:

áhhh, aaz országban nincs szegénység, nincsenek éhező gyerekek, áh, dehogy

max nincs 2 számítógépük

2012. márc. 27. 01:04
 95/149 anonim ***** válasza:
Miért kell engem a legtöbb válaszba belevenni! Semmi olyat nem mondtam hogy vállaljon mindenki sok gyereket, éppen azt rebesgettem hogy senki ne vállaljon inkább egyet sem ha nem tudja normálisan felnevelni. Kicsit mellélőttél. Egyébként meg a 3. gyerek után a támogatásokat is megvonnám, hogy tényleg csak annak legyen több gyereke aki fel is tudja őket nevelni gond nélkül. Ez a gyerekek szempontjából is jobb lenne, mert mi lesz azokból a gyerekekből akik éheznek, akiket az állam nevel fel, akik otthonról semmit nem hoznak magukkal? Szerintem ha a legtöbb családban max. lenne 3 lurkó, akkor nem halna ki itt senki. Persze ehhez az is kell hogy aki teheti be is vállaljon ennyit.
2012. márc. 27. 01:11
 96/149 anonim ***** válasza:

no kedves kérdező, már csomagolok is

Alpokalja pl. jobban tetszik

10 év után osztrák nyugdijat kapok, itt meg itt meg semmit sem fogok

Dánia és Norvégia is tetszik

ez van

nekem olyan a melóm, hogy azt bárhonnan el tudom végezni, akár a Fülöp Szigetekről is, de te csak maradj itthhon és szaporodj

nekem egy életem van, önző vagyok igen

te csak élj a kommunáért

2012. márc. 27. 01:16
 97/149 anonim ***** válasza:

ja igen kérdező te kivel akarsz összefogni?

magyar kibucokat akarsz vagy hippi kommunát?

2012. márc. 27. 01:18
 98/149 anonim ***** válasza:

már látom hogy ősmagyarral van dolgunk

miért nyomorgat az EU?

engem spec nem nyomorgat

téged igen?

2012. márc. 27. 01:21
 99/149 anonim ***** válasza:

talán mert 2 év alatt annyi midnent elkúrtak, hogy persze hogy baszogatja őket az eu (de miért is, és ki tehet róla? cigánytódor és a bandája, nem a gonosz eu)

olyanok mint a cigányok, hangosan követelik a segyílyt, de amikor kötelességekre kerül a sor akkor itt a világvége

ezek szétbasztak itt mindent 2 év alatt, de te ezt észre sem veszed, mert a vakhited ennél erősebb

2012. márc. 27. 01:26
 100/149 anonim ***** válasza:

kolopele-vel ellentétben nekem az a bajom, hogy MO nagyon kiszámthatatlan

pl. nem tudsz úgy könyvelni, hogy midnekinek megfeleljen

a számviteli szabályok évente akár 200x is válotoznak

mindent elborít a korrupció

visszemenőleges törvényeket hoznak

ha Cigánytódor gondol egyet holnap elveszik a házad, kocsid, mert megtehetik

2012. márc. 27. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!