Szemléletváltás kell, hogy ki ne halljon a magyar?
Egyre inkább úgy hiszem,hogy ha a magyarok nem váltanak szemléletet,azaz nem hagynak föl a "modern" felfogással,akkor kihal a népünk.Nekem az a hír,hogy:" fogy a magyar",mindig szíven üt!
A 2.világháború végétől kezdett elveszni belőlünk valami,ami azt jelenti,hogy már kis tempóban szaporodtunk.A 80-as évektől,pedig folyamatosan fogyunk.
Legfőbb gondnak a nemzeti öntudat hiányét,a család igazi jelentőségének a hiányát tartom.Nem csak hogy folyton borúlátóak vagyunk,hanem írigyek is egymásra.
Össze kéne fogni,hogy,aki gyereket válal és minél többet,azt segitse a saját közössége,akár civilként is.Ne mindig csak az országtól várjunk el mindent,mert akkor elfogyunk.
minek tiltanád be? azzal, hogy vesz egy házat vagy telket, ugyan úgy adózik ő is mint te, mert az ÁFA azt a vásárlást is terheli mint minden mást.
mellesleg ha ő vesz egy házat és ide költözik akár nyugdíjasként angláiból, az angliai nyugdíját, ami jóval magasabb, mint az itteni átlag, itt fogja elkölteni amiből szintén megy az ÁFA az államkasszába. tehát miről is beszélünk?
ma 20:34
Én főleg a külföldi multikra gondoltam
"Ez nem az EU hibája. A magyar gazdaság a rendszerváltáskor ment tönkre. Ehhez az EU-nak semmi köze."
Talán inkább hazaáruló politikusaink tették tönkre...
"És még mindig nem írtad le kedves kérdező MIT TETTÉL A HAZÁÉRT. Csak a levegőbe beszélsz folyamatosan."
Mit vársz válaszként?Hány kórházat vagy várost építettem?!
Én nem vagyok milliomos és a napi munkám mellett igyekszem mindent ami tőlem tellik.
Ha nekem 1 millióm van és segítek vele,és valaki 100 millióval rendelkezik és azzal segít,akkor ki tett többet?
Senki!Mindenki annyit tett,ami tőle tellik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!