Szemléletváltás kell, hogy ki ne halljon a magyar?
Egyre inkább úgy hiszem,hogy ha a magyarok nem váltanak szemléletet,azaz nem hagynak föl a "modern" felfogással,akkor kihal a népünk.Nekem az a hír,hogy:" fogy a magyar",mindig szíven üt!
A 2.világháború végétől kezdett elveszni belőlünk valami,ami azt jelenti,hogy már kis tempóban szaporodtunk.A 80-as évektől,pedig folyamatosan fogyunk.
Legfőbb gondnak a nemzeti öntudat hiányét,a család igazi jelentőségének a hiányát tartom.Nem csak hogy folyton borúlátóak vagyunk,hanem írigyek is egymásra.
Össze kéne fogni,hogy,aki gyereket válal és minél többet,azt segitse a saját közössége,akár civilként is.Ne mindig csak az országtól várjunk el mindent,mert akkor elfogyunk.
Kedves Kérdező!
Hát persze, hogy a pénzről szól. Ha nem lenne a pénz, akkor is a feleségemtől függne, hogy Ő mennyit szeretne megszülni. De legelső körben a pénzről. Neked mennyi gyereked is van? Mert ezt nem írtad. De feltételezem még egyet sem neveltél fel, ezért nem érted a problémát.
Hát ez az.Nyugaton már vállalnátok többet.
Tegyetek egy szivességet:Huzzatok mielőbb el innen,"nyugati felvilágosult elmék"!Jobb is lesz nekünk nélkületek.
Amugy nekem még csak egy van,de lesz több.
Ismerek egy postást,akinek 4 van,de még többet tervez,pedig ő árvaként nőtt fel,és végül ismerek egy 32 éves családfőt,akinek már 7 gyereke van.
És ezek nem gazdagok.Ellenben az előbb hozzászóló rezidens:"jaj orvos leszek az USA-ban,itt nem tudom eltartani a gyerekemet,ha nincs 1 millió fizetésem,de az USA-ban ennyiért 5-öt is eltartok majd!"
Az ilyenek huzzanak is el,mindig is önző idegenek voltak.Minnél előbb annál jobb....
"Ő csak a gyerekeinek akar jót. Ezért megy külföldre"
Ne keverjük a dolgokat!Ő nem a gyerekének akar jót elsősorban,hanem saját magának.Ne kenjük már a gyerekre.
Tudod minősíthetsz,ahogy akarsz,de akkor is elkényeztetett őnző férgeknek tartom az ilyeneket .És menjenek is.Jobb is nélkülük.
Ha Isten adná egyszer,hogy orszgunkban egyszer igazi jólét lenne,akkor sem engedném őket soha vissza,mert sosem tartoztak igazán közénk.
Figyelj én is kimegyek külföldre, pedig van bőven mit költenem. Csak én ugyanennyit szeretnék a gyerekeimnek is adni. Persze, Neked nincsenek ilyen igényeid, ok. Különbözőek vagyunk.
De a LÉNYEG. Még 1 gyereket se NEVELTÉL FEL. Így ne okoskodj már légyszi. Majd a 6. után jöhetsz. Addig nyugi.
ma 15:34
Menj mielőbb!Jó utat...ja és ne vegyél retúr jegyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!