Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szemléletváltás kell, hogy ki...

Szemléletváltás kell, hogy ki ne halljon a magyar?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy hiszem,hogy ha a magyarok nem váltanak szemléletet,azaz nem hagynak föl a "modern" felfogással,akkor kihal a népünk.Nekem az a hír,hogy:" fogy a magyar",mindig szíven üt!

A 2.világháború végétől kezdett elveszni belőlünk valami,ami azt jelenti,hogy már kis tempóban szaporodtunk.A 80-as évektől,pedig folyamatosan fogyunk.

Legfőbb gondnak a nemzeti öntudat hiányét,a család igazi jelentőségének a hiányát tartom.Nem csak hogy folyton borúlátóak vagyunk,hanem írigyek is egymásra.

Össze kéne fogni,hogy,aki gyereket válal és minél többet,azt segitse a saját közössége,akár civilként is.Ne mindig csak az országtól várjunk el mindent,mert akkor elfogyunk.

2012. márc. 20. 21:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/149 Flector 67 ***** válasza:
Igen nagyon az igényeim. Magadról állítasz ki véleményt kedves kérdező. Már csak nevetünk rajtad.
2012. márc. 21. 17:18
 52/149 A kérdező kommentje:

"Igen nagyon az igényeim. Magadról állítasz ki véleményt kedves kérdező. Már csak nevetünk rajtad."

Nem is vártam mást tőled.Neked is szerencsés utat...

2012. márc. 21. 17:24
 53/149 Flector 67 ***** válasza:
91%

Kérdező értelmetlen vagy. Ez nem is baj. Mondom még nem NEVELTÉL FEL 1 gyereket sem. Szóval ne szónokolj már. Az, hogy te nem tudsz kimenni, mert nincs meg a tudásod hozzá, ne a mi hibánk legyen már. Van ki többet szeretne. Ők viszik előre a világot. Tetszik, nem tetszik ez igaz. Nem mindenki akar megrekedni egy szinten. Főleg nem egy átlag magyar szinten. Te nem vágsz többre, elég a zsíros kenyér meg a Suzuki, ez oké. De fogadd el, hogy más többre szeretné vinni. Többet nem írok, nem alacsonyodok le a szintedre. Kicsit különc vagy, de hát ez van. Sok sikert az életben.

Még csak annyit, hogy legközelebb csak arról papolj, amit te már megcsináltál. Mert hát, így. Kicsit vicces vagy. Egy gyereket se neveltél még fel, de osztod az észt, hogy nekünk hetet kéne. Kicsit ez vicces nem? Mintha én mondanám Schumachernek, hogy kéne vezetnie.

Na további jó szórakozást. Tovább nem olvasom a kínlódásod és a többieknek is ezt javaslom. Sziasztok.

2012. márc. 21. 17:40
 54/149 .:Laci:. ***** válasza:
91%
kérdező...te is itthon vagy meg én is. ugyan olyan önző szarkupac vagy akkor ezek szerint mint én. üdv a klubban:)
2012. márc. 21. 17:41
 55/149 A kérdező kommentje:

"Szóval ne szónokolj már. Az, hogy te nem tudsz kimenni, mert nincs meg a tudásod hozzá, ne a mi hibánk legyen már."

Dehogyis nincs meg a tudásom.Ahhoz nem is kell tudás,hogy valaki elhuzzon.100x megtehettem volna.És persze álmaim is vannak.Csak annyi eszem is van,hogy nem dőlök be a külföldnek.Na ezzel inkább több az eszem.

Ha előre akarod vinni a világot akkor miért nem viszed előre a szülőhazádat?!Könnyeb nyafogni,hogy itt semmire sincs lehetőség.

Ne feledd előbb kifizetni a diplomádat,amit a mi adónkból szereztél meg.(persze most majd azt ,mondod mindent te álltál).

És ha már külföldre is mész miért nem fogsz össze nemzettársaiddal,hogy saját szülőhazádért lobbyzz.

Megmondom én miért!:mert ez nem is érdekel.Önzőség!

És az önzőség vinné előbbre a világot?!

Nem világot akarod előbbre vinni csak saját sorsodat,és naivan azt hiszen ez külföldön automatikusan megy.

a megrekedstéget pedig mi fogjuk megváltoztatni,akik itt maradunk,nem ti akik elhuztok,ha már kicsit le kell adni is valamit.

Az ilyen mondatok,hogy:"egy életem..."arra utalnak,hogy szarok mindenkire.

Itt egyszerüen közösséghez tartozásról szól a dolog.

De az aki csak arra megy ahol jobb neki a közösséget elhagyva-az sose volt odavaló.Az azt érdemli,hogy gyedül éljen egy szigeten.

Akár,hogy forgassátok,de ez az igazság!És perszehogy fáj...

2012. márc. 21. 17:59
 56/149 Flector 67 ***** válasza:
54%

"Akár,hogy forgassátok,de ez az igazság."

Te ne menj külföldre, szégyent hoznál ránk.

2012. márc. 21. 18:04
 57/149 A kérdező kommentje:

"Te ne menj külföldre, szégyent hoznál ránk."

Az hoz ránk szégyent,aki elment.Mit tettek a hazáért a bármikor akik innen elmentek?Soha semmit!

Na ez az igazi szégyen,ami azt jelenti,hogy pénzért megvehetők.

2012. márc. 21. 18:09
 58/149 anonim ***** válasza:
95%
Én például azért mentem el, mert két évig munkanélküli voltam. Feltettem magamnak a kérdést, hogy mit tesz a haza értem? Semmit.
2012. márc. 21. 18:13
 59/149 .:Laci:. ***** válasza:

"Mit tettek a hazáért a bármikor akik innen elmentek?Soha semmit!"

tényleg? azt te honnan tudod, hogy ki mit tesz a hazájáért? akár innen akár külföldről?

keresztapám lassan 60 éves lesz és kb 8 éve dolgozik kint németországban. azt a pénzt amit ott megkeresett és ami 7x több, mint az itthoni fizetése lenne(szerkezetlakatos és minősített hegesztő szakmája van, ami valljuk be...akárhonnan is vesszük, hiányszakma és itthon is 200 körül lehet vele keresni) na azt a pénzt ITTHON költötte el. van egy kis tanyája a világ végén. eléggé lepukkant volt de gyönyörű szépen felújíttatta. milliókat költött arra a kis tanyára amiben majd a nyugdíjas éveiben éldegél. azokból a milliókból levont adót ugyan úgy megkaptad te is kedves kérdező munkanélküli segély, GYES GYED vagy akármilyen állami támogatás formájában. ennyit arról, hogy nem tett semmit se. csak ugyan úgy nem tett semmit se mint ahogy te sem kedves kérdező! azzal, hogy itt osztod az észt amiből amúgy is hiányt szenvedsz, nem lesz több az állam bevétele, nem lesz több a fizetésed és nem profitál belőle senki sem csak az áram és a net szolgáltatód.

60 hozzászólásból és kb 10 emberből 1 azaz 1 darab adott neked igazat! akárhogy is számolom ez 10ből 1 vagyis 10%, tehát a válaszolók 90%-ának más véleményen van mint te és hülyének tart téged.

nem kell kimenni külföldre, senki sem kényszerít senkit, nem tart fegyvert egyikünk fejéhez sem senki, mégis sokan ki akarnak és ki is mennek külföldre, hogy az ott megkeresett pénzt itthon költsék el és az adókból a magadfajta hülyéket támogassa ez a remek kormány.

mellesleg ha kimegyek külföldre dolgozni, nekem is az a célom, hogy itthon indítsak be különböző vállalkozásokat, hogy majd a magadfajta betegre tanult embereknek adjak munka lehetőséget nem minimálbérért és élhetőbb körülményeket tudjanak majd teremteni annak a 10 gyereknek akit te elvárnál mindenkitől.

2012. márc. 21. 18:35
 60/149 Flector 67 ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező.

Te mit tettél a hazáért? Ne a leadózott forintokat nézd, mert abba én biztosan többet tettem már be.

Szóval sorold. Ne csak a szád járjon.

2012. márc. 21. 18:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!