Szemléletváltás kell, hogy ki ne halljon a magyar?
Egyre inkább úgy hiszem,hogy ha a magyarok nem váltanak szemléletet,azaz nem hagynak föl a "modern" felfogással,akkor kihal a népünk.Nekem az a hír,hogy:" fogy a magyar",mindig szíven üt!
A 2.világháború végétől kezdett elveszni belőlünk valami,ami azt jelenti,hogy már kis tempóban szaporodtunk.A 80-as évektől,pedig folyamatosan fogyunk.
Legfőbb gondnak a nemzeti öntudat hiányét,a család igazi jelentőségének a hiányát tartom.Nem csak hogy folyton borúlátóak vagyunk,hanem írigyek is egymásra.
Össze kéne fogni,hogy,aki gyereket válal és minél többet,azt segitse a saját közössége,akár civilként is.Ne mindig csak az országtól várjunk el mindent,mert akkor elfogyunk.
nem azért megyek ki külföldre mert idegen vagyok. azért, mert normális körülmények között szeretnék élni és mindet amim van hitel NÉLKÜL elérni! számomra ez a fontos, nem az, hogy mim van, csak az, hogy magamtól érjem el és ne kelljen hozzá segítséget kérnem.
mivel mind különbözőek vagyunk így én is ugyan azt gondolom rólad ismeretlenül mint te rólam. egy hülye vagy aki nem lát tovább az orra hegyénél, de ugyan akkor mindent nagyon "tisztán látsz" és ismeretlen emberek gondolkodásmódját és mentalitását minősíted abból a 2 mondatból ami leírnak neked a kérdésedre NORMÁLIS hangnemben.
lehet, hogy van egy gyereked. lehet, hogy lesz 10 is. de mire mész velük ha nem tudod rendes körülmények között felnevelni/az utcán végzi 25 éves korában/drogozik/bűnözik vagy bármi olyat tesz amivel saját magának és a társadalomnak árt. gondolkodj el ezen és utána mond azt, hogy ki fogunk halni, meg kell menteni a népünket,mert egyre kevesebb gyerek születik...senki sem fog úgy szólni 10 gyereket, hogy ha arra sincs pénze, hogy a saját kiadásait fedezze.
nem minden a statisztika, főleg ha csak egyet nézel meg és a többiről meg fogalmad sincs
Szívesen mennék veled! :)
Na, majd egyszer...
Akik mennek ,nem kéne már csomagolniuk?!
A lényeg az,hogy az USA magyarok sem az ősszetartásról hiresek,hanem az önzőségről.A magyaron kívül az USA-ban minden nemzet ősszetart és lobbyzik!
De a magyarok nem.Ők tul modenek ehhez,de valójában önző szarkupac gyáva gyökértelen népség!
El lehet menni,pá!
Esetleg szerzel nekem munkát is, meg lakhatást, ha már ennyire küldesz, vagy mi?
Egy dolog, hogy majd egyszer szeretnék elmenni, ez nem jelenti azt, hogy rögtön tudok is.
Mi lenne, ha kivételesen magaddal foglalkoznál, és nem másokkal?
Borzalmas emberek vannak, komolyan... És még az ilyenek tartják magukat valami felsőbbrendű lénynek.
"És még az ilyenek tartják magukat valami felsőbbrendű lénynek."
Szerintem az olyanok tartják magukat felsőbbrendűnek,akik luxus nélkül levegőt sem tudnak venni a nagy igényeik miatt.
"de valójában önző szarkupac gyáva gyökértelen népség! "
Pont mint az itthoniak.
""de valójában önző szarkupac gyáva gyökértelen népség! "
Pont mint az itthoniak."
Ebben egyetértünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!