A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
Persze, hogy nem vitáztál még nővel geopolitikáról.
Azokban a körökben, ahol te mozogsz, nem is fogsz olyan nővel találkozni, akivel geopolitikáról lehetne vitatkozni.
Ja, és igen, én egy 3. nő vagyok.
De tudom, hogy kényelmesebb azt hinni, hogy itt mindenki egy személy rajtad kívül.
Semmilyen kör sincs, az ilyen típusú embereknek nincsenek barátaik sőt olyan személy sincs a környezetükben aki meghallgassa őket. Ezért is kényszerülnek ide, de ez egy ördögikör.
Anonim jelentése névtelen.
Neked a személyidben Badabum van? :)
Volt honnan örökölnöd az eszed.
67.
Mert rajtad kívül a többség nem chatelni meg beszélgetni jár ide, így minek is kellene "nick"?
#60. "Bakker az erőszaknak akkor van vége, amikor az erőszaktevő visszateszi a facát a gatyába és elmegy. Nőként ezt érthetnéd :D. Ha ezt nem teszi önszántából, akkor kényszeríteni kell. De ha sikerül kényszeríteni, gondoskodni kell róla, hogy többet ne tehesse be a facát kérés nélkül."
Az ilyen példák arra jók, hogy szépen illusztrálják, mennyit ért az egységsugarú liberrált a körülötte zajló világból. Már-már aranyos is az a gyermekien együgyű gondolatsor, ahogy az eseményeket látjátok. Szerintetek tényleg annyi történt, hogy hát szegény jófiú ukránokakt egyszercsak a semmiből megtámadta Putyin, mert csak...mert gonosz...mert vissza akarja állítani a Szovjetuniót...mert [tetszőlegesen behelyettesíthető debil ballib baromság].
Csak tudod (hogy én is egy példával éljek, hátha azt legalább felfognád), ha te cingárgyerekként odamész a kocsmában a legnagyobb melákhoz, részegen beleiszol a sörébe és kétszer pofán is vágod, akkor nem nagyon kell ám csodálkozni, hogy a hústorony egyszer ezt megunja és düjében eltöri a karod...és nem elvárható a többiektől sem, hogy bambán pislogva kérdezgessék a kolosszust, hogy "hát de ezt most miért kellett", ahogy az sem erkölcsi kötelesség, hogy mindenki szaladjon a kötekedő kis köcsög segítségére, akkor is, ha az olyan hülye volt, hogy nem látta előre tettei jól kiszámítható következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!