Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hasas tényleg egy zseni?

A hasas tényleg egy zseni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.

Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.

Továbbmegyek

Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.

Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj

Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.

Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D

2023. szept. 12. 21:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/160 anonim ***** válasza:
15%

#48. "Ez okoz örömöt?"

Nem kizárólag ez, de roppant szórakoztató, ahogy vergődsz, azt meg kell hagyni.

"Ki a szánalmas?"

Hát ha már ilyen szépen házhoz jöttél a f@szért, akkor elárulom. Te. :D

2023. szept. 12. 23:22
 52/160 anonim ***** válasza:
30%

"A fidesz nem vitatéma."

Hol állítottam én konkrétan olyat, hogy a Fideszről kellene vitatkozni? Külön hangsúlyoztam, hogy vitatkozhattunk volna a geopolitikai helyzetről is, merthogy ezt a témát nemcsak a magyar politika rágja le csontig, hanem a nemzetközi is. Úgy is vitatkozhatunk a háború kérdéséről, hogy Orbánt teljesen kihagyjuk a képletből. Ja, hogy te még nem találkoztál olyan nyugati véleménnyel, ami szintén a békére való törekvés álláspontját képviseli? Nem mintha ez eddig nem lett volna világos, költői kérdés volt.

Olyanokkal nem éri meg vitázni, akik nem tudják fejben összekötni az A-t a B-vel. Merthogy nem lesz mindenki fideszes, aki épp azonos nézetet képvisel, mint a miniszterelnök.

52, feleslegesen magyarázod, kutyából nem lesz szalonna.

2023. szept. 12. 23:25
 53/160 A kérdező kommentje:

55 23:22

Azt hittem nő vagy :D anonimként fideszkedtek itt mert egy nicknevet nem tudtok kitalálni vagy mert szégyellitek hogy ennyi agyatok van nem tudom, de ti sikeres emberként és sikeres fideszesként, nagy királyok vagytok! Már 4x 2/3-al ti nyertetek :D Jól megkaptuk :(

🤡🤡🤡

2023. szept. 12. 23:26
 54/160 anonim ***** válasza:
35%

#53. "Az együgyű hívők "zavarba" hozása :D"

Ühüm. Akkor itt elárulom, hogy ezzel szemben mi történik. Erre téved egy bizonytalan szavazó és elolvassa, hogy mennyire rottyon van ma az ellenzék. Megnézi a vitakultúrádat, a fogalmazásodat, az írásképedet, a súlyos égési sérüléseidet palástoló emojijaidat, és azt, hogy ha egy kétszavas válasznál komplexebbe ütközöl, az agyad azonnal ledobja az ékszíjat. Sejted már, hogy mi következik ebből? Úgy van. Gratulálhatsz magadnak, ilyen hatékonyan Rogán sem gyűjti a Fidesznek a szavazókat. :))

2023. szept. 12. 23:27
 55/160 anonim ***** válasza:
34%
Igen, még mindig nő vagyok. Te pedig továbbra is segghülye.
2023. szept. 12. 23:28
 56/160 A kérdező kommentje:

56 23:25

Még mindig nő vagy? Geopolitikai helyzetről akarsz vitatkozni? Soha nem vitatkoztam nővel ilyesmiről :D 🤡

Bakker az erőszaknak akkor van vége, amikor az erőszaktevő visszateszi a facát a gatyába és elmegy. Nőként ezt érthetnéd :D. Ha ezt nem teszi önszántából, akkor kényszeríteni kell. De ha sikerül kényszeríteni, gondoskodni kell róla, hogy többet ne tehesse be a facát kérés nélkül.

Kb. ez a lényeg. Ja és ez nem miniszterelnük, csak egy imposztor, ez egy bűnöző.

2023. szept. 12. 23:29
 57/160 anonim ***** válasza:
24%
Egy pillanatra még meg is sajnáltam, merthogy kemény lehet az élet ilyen kognitív deficitekkel, de áh, ez nem csak sötét, mint az éjszaka, hanem velejéig gonosz is.
2023. szept. 12. 23:30
 58/160 anonim ***** válasza:
63%

#57. "Azt hittem nő vagy :D"

Az egy másik felhasználó lesz, zsenikém. :D Ennyi ésszel ugye ellenzéki szavazó vagy? :DD

"Már 4x 2/3-al ti nyertetek :D Jól megkaptuk :("

Hát nézd, nem szép dolog olyan látványosan örömködni...de az, hogy ez téged mennyire érzékenyen érint, az sokat dob rajta, kár lenne tagadni. A turbóellenzéki kommentelő, aki olyanokat ír, hogy "HASAS" (caps lockkal bazmeg, mert ekkora poénnak gondolja), de amúgy őt nem érdekli ám a sorozatos Fidesz-győzelem egy kicsit sem, ááá, dehogy. :DDD

2023. szept. 12. 23:31
 59/160 A kérdező kommentje:
61 23:30 Na végre egyetértünk valamiben, de ezt megfogalmazta simicska pajti röviden is, O1G. :DDD
2023. szept. 12. 23:32
 60/160 anonim ***** válasza:
6%

Látszik, hogy egyre idegesebb vagy, jó is lehet fél 12 kor idegbetegen verni a billentyűzetet és vergődni egy anonim fórumon :D

2023. szept. 12. 23:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!