A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
Lefojtotta az agyát, így hát hülye maradt.
#41. "38 Bocsi, de ezt nem olvasom el, 7. sornál befejeztem"
Semmi gond, ne viccelj! Nyilván úgy is készültem, hogy ez neked nem fog menni, mégiscsak túl sok betű van benne. Te csak dőlj hátra, az a válasz úgysem neked, hanem rólad szól. :D
"Nyersz te is a fidesszel valamit?"
Persze, egész jó soron van Vityáékkal, egyelőre le sem akarom cserélni őket. Az egyik nagy hozadéka a ballib nyígás az internet pöcegödrében. Elképesztően szórakoztató, sivalkodásotok zene füleimnek, és ezt például egy az egyben a Fidesznek köszönhetem. :)
43 23:04
Egy értelmes embert is behozott a kérdés, a sok hulladék között.
Rólad elhiszem, hogy 130+ az IQ-d.
44 Igen, gondolom pont átugrottad a 43-at, igaz? :D 🤡
"🤡"
Miközben te írsz másoknak anyázó üzenetet azért mert sikertelen vagy a valóéletben :/
A kérdezőnek nem tűnik fel, hogy ő megy a forgalommal szemben. Mi a kérdés alatt úgy próbáljuk meg kifejezni a véleményünket, hogy közben többé-kevésbé tiszteletben tartjuk a másikét (ezt hívják konstruktív vitának, és ez a téma valóban vonzza a mélységet), a személyeskedés nem más, mint az érvek hiánya. Magyarul, akinek az eszköztárában már csak a személyeskedés maradt, és kénytelen ahhoz nyúlni, az egyértelműen veszített.
A kérdés elején még láttam potenciált abban, hogy tudunk egy értelmeset vitatkozni mondjuk a geopolitikai helyzetről, de miután a kérdéző meglobogtatta a szellemi kapacitását a szexizmusával, onnantól kezdve halálra volt ítélve az egész.
#43. "A nagy békepártiak remélem a trianonival is mélyen egyetértenek."
Nocsak. Mert ha nem, akkor mindent vissza? Vagy Trianon azért maradjon, mert jólvanazúgy, de a slavaukrainit meg támogassuk? Észre sem veszed, hogy mekkora öngólt lőttél ezzel a béna érveddel...
"Nos, Ukrajnának és a világ egy részének (szerencsére egyre nagyobb részének) ez nem felel meg."
Ezzel szemben a valóságban már lassan szó szerint mindenkit hidegen hagy, hogy mi van az ukránokkal...sajnálom, de már a Johnny Depp - Amber Heard per is megverte nézettségben, ma meg már azon kapja magát az ember, hogy fogalma sincs, mit olvasott utoljára az ellentámadásról. Hogy is állnak most? Ja mindegy, úgyis kitérdekel...szóval az "egyre nagyobb részének" helyett inkább egyre kisebbet akartál te írni.
"Igen, szükséges a háborút abbahagyni, azt azonban lehet garantálni, úgy nem megy, ahogy azt néhányak elmeháborodott istene mantrázza."
Jujj, de kis ködös valaki. Hát akkor engedd meg, hogy szándékosan félreértsem és leírjam, hogy ja, ebben amúgy igazad van...az úgy tényleg nem fog menni, hogy Ukrajna EU- és NATO-tag is lesz, közben vígan kiirthatja az orosz kisebbségeit Donbasban (ahogy pár éve abba bele is kezdett), meg még Krímet is vissza, az oroszok meg szépen hagyják őket egy szó nélkül békén. Ha ezt akartad mondani, akkor végül is igazad van, mert ilyen tényleg nem lesz. Egyébként pedig mindenki tudja, hogy 99%-ban az USA-tól fögg...egyelőre az a stratégia, hogy még jobban szeretnének gazdagodni a háborún, ezért harcolnak tovább az utolsó ukrán vérig és euróig. Tapsolj, ha tetszik, de tőlünk azért ezt ne várd el!
50 A fidesz nem vitatéma. Hazaáruló jövőáruló bűnbanda. Egy szint felett ezek nem kérdések.
Miről vitázzunk akkor? 🤡 A kérdésem szerintem elég jól megalapozta, miről is szól :D Az együgyű hívők "zavarba" hozása :D
Éhező egyen nem fog éhezni :D Micsoda hasasi magasságok :D 🤡🤡🤡
52 Okos hülyéskedik, az a kedvencem :D
Hülye okoskodik, azt viszont rühellem :D Már csak a 3. sorodig jutottam :D 🤡 baromi érdektelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!