Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hasas tényleg egy zseni?

A hasas tényleg egy zseni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.

Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.

Továbbmegyek

Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.

Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj

Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.

Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D

2023. szept. 12. 21:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/160 A kérdező kommentje:

74 Bővíthetjük a látásmódot komám :D

Akkor menjünk vissza a Budapesti memorandum idejéhez :D Mit is tett Ukrajna és mit ígért Oroszország? Sőt, le is írták!

Ha ez megvan, akkor ugorjunk előre, amikor az orosz báb kiveszi az alkotmányból, hogy ukrajna nyugat része szeretne lenni.

Ekkor jött a népharag ami elsöpörte és a sorozatból korrupcióellenesként ismert Zelenszkij Elnök Úr lett megválasztva! Nem külföldi ügynökök vitték ki emberek százezreit az utcára, ne vicceljünk már

Na ez nem tetszett a beavatkozni nem akaró putlernek ugye, és elcsatolta a Krímet illetve orosz fegyveresekkel folyamatosan háborúzott ukrajnában.

2022-ben pedig meg is indult.

Kezdő hazugság, "nekünk meg lett ígérve, hogy a NATO nem terjeszkedik". Tényleg? Ki ígérte? Kinek? Le se írták? Hihető.

Még gorbacsov is azt mondta (mielőtt meghalt), hogy ilyen ígéret nem volt.

76 Igen, te csak azt tudod mit jelent, én tudom értelmezni is.

77 Bocs, de nem olvastam a korházas érvedet. Összeomlani? Neked mi az összeomlás? Ha bezárt? Nálam az is az, ha nálunk hal meg az EU-ban a legtöbb ember népességarányosan mondjuk a covidban, vagy úgy egyébként idejében felismert és gyógyítható betegségekben.

Nekem az is az összeomlás, amikor a kikerülő magyar diákok zöme tesztek szerint legfeljebb betanított munkára alkalmas.

Nálad gondolom az, amikor bezár az iskola. Ki a hülye? :D

78 Borzasztó...

79 Igen

2023. szept. 12. 23:55
 82/160 anonim ***** válasza:
23%

Amikor idegeneknek irsz anyazo uzenetet, olyankor ferfinak erzed magad legalabb?

Legalabb olyankor ha maskor nem :D

2023. szept. 13. 00:00
 83/160 anonim ***** válasza:
38%

Előbb a saját problémáidat oldd meg mielőtt az országét akarod.

2023. szept. 13. 00:00
 84/160 anonim ***** válasza:
63%

#85. "Zelenszkij Elnök Úr"

xdddddd azt a rühös talpnyaló qrvamindenit :DDDDDD (Bocs cimbi, ezt most én is csak eddig olvastam, ezen a ponton teljesen kiégtem...majd holnap ha nem felejtem el és lealázlak a többi hülyeséged miatt is, de ezt már nem bírom. Nagyon nevetek. :DDD)

2023. szept. 13. 00:01
 85/160 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, az Istenhegyi Géndiagnosztika központban még talán van pár szabad hely tesztoszterinszint-mérésre. Nagyon úgy fest, hogy hosszútávon jobban megérné neked igénybe venni a szolgáltatásukat, mint a billentyűzetet verni.
2023. szept. 13. 00:03
 86/160 anonim ***** válasza:
22%

És ez egy tényleg hasznos tanács, amit nyilván nem fog megfogadni.

2023. szept. 13. 00:05
 87/160 A kérdező kommentje:

Politikai a téma, de legyen :D

Kicsi a facom, nulla cm :D Írtam, nő vagyok :D Akkor most fideszes rögtönzött bántalmazó csapat szerint én már értéktelen ember vagyok?

Áhh, szép logika :D Vasárnapi misén hallottátok?

"Orbán 51:13 Felebarátod faca kisebb, akkor megnyertük a csatát!"

És nőtársam, aki az 1% IQ csapatba focizik, szintén vicces ez, érdekes, hiszen nőként, magas IQ-val kissé empatikusabbak szoktak lenni az emberek és nem viccelődnek azon, ami egyébként adottság :D

3 fideszes bohóc felmegy a gyakorira és...

Melyik vicc kezdődik így?? :DD

2023. szept. 13. 00:06
 88/160 anonim ***** válasza:
18%
Te akkor vagy nő amikor egy másik férfival vagy egy ágyban :)
2023. szept. 13. 00:08
 89/160 anonim ***** válasza:
30%
Azontúl hogy valakik viccelődtek az alacsony tesztoszteron szinteden, kis méreteden és homoszexualitásodon, kaptál hasznos tanácsot is hogy jobb legyen az életed, de azokkal nem foglalkoztál.
2023. szept. 13. 00:09
 90/160 anonim ***** válasza:
19%
Vannak ám femcelek is :D igazából teljesen mindegy, hogy incel vagy femcel, pszichológushoz tessék elmenni, mert nem a fidesszel van a baj, hanem az elmétekkel.
2023. szept. 13. 00:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!