Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hasas tényleg egy zseni?

A hasas tényleg egy zseni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.

Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.

Továbbmegyek

Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.

Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj

Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.

Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D

2023. szept. 12. 21:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/160 anonim ***** válasza:
68%

Majd vigyázz, mert hamarosan jön a két és fél pipás és megvádol azzal, hogy Te vagy a Kérdező 🙂

2023. szept. 18. 17:13
 152/160 anonim ***** válasza:
31%

#150. "Viszont sehol sem állítottam, hogy a magyarok többsége normális lenne."

Ja, azt tudom. A toleranciabajnok kisebbségvédő, toleráns baloldal szerint aki nem rájuk szavaz, azzal sztornó empátia van, azok olyankor mind elmaradott proli suttyók, akikhez nincs is bekötve az internet. :)

És ja, az infláció elég baj...de még így sem érdekel senkit, mert az ellenzéket annyira utálják, hogy még kétszerekkora inflációval is inkább a Fidesz. És tudod, ezért mégcsak hibáztatni sem lehet őket.

2023. szept. 18. 18:56
 153/160 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=EUXNqThrqbw

A fideszesek mind megfelelően tájékoztatott felelős szavazók, a videó a bizonyítéka, hajrá hasas :D

2023. szept. 18. 19:12
 154/160 anonim ***** válasza:
70%

#153. Te komolyan azt hiszed, hogy ilyen videót nem lehet összeszedni bármikor, bármelyik kormány szavazóiról?

[link]

"A fideszesek mind megfelelően tájékoztatott felelős szavazók"

Ilyet ráadásul senki sem állított, de a szövegértésed alapján te valószínűleg simán beférnél a videóba.

2023. szept. 18. 19:56
 155/160 anonim ***** válasza:
30%

Én felajánlottam, hogy segítek, 1 heted volt eldönteni hogy akarsz-e változást vagy sem. Nem akartál, inkább maradsz egy gyáva, férfiatlan homoszexuális “pasi”

Csak és kizárólag magadnak köszönheted, hogy az egész életed egy kudarc. Most majd írhatod, hogy nem az, nem tudod miről beszélek, de amikor felállsz a géptől újra visszatér a nyomasztó valóság.

Törlöm a kérdést, hiába fogsz majd írni nekem, ez a hajó elment.

(Nem, én másik profilról sem fogok írni ahogyan azt te számtalanszor tetted)

Szervusz

2023. szept. 19. 05:13
 156/160 anonim ***** válasza:
53%

"A fideszesek mind megfelelően tájékoztatott felelős szavazók"

Idézőjelek között van, korábban le lett írva konkrét állításként. Wtf???

2023. szept. 19. 12:13
 157/160 anonim ***** válasza:
19%
#156. Ez a válasz most kicsit olyan volt, mintha nem értenéd, hogy hogy működik az internet. A kérdező írta ezt ironikusan, utalva arra, mintha én ezt állítottam volna. A valóságban nem, csak szegény nagyon-nagyon egyszerű, ezért képtelen cáfolatot találni arra, amit valójában írtam, inkább azt játssza, hogy azt cáfolja meg jól, ami oda sincs írva, csak ő találta ki. Mert erre képes. Mert ehhez nem kell valami sok gógyi. Erre jössz és értetlenkedsz egy sort...javaslom, beszéljétek akkor ezt meg ti, kettesben! :D
2023. szept. 19. 13:39
 158/160 A kérdező kommentje:

157 Nekem 180 csatornám van azt nézek amit csak akarok :DDD

"És ja, az infláció elég baj...de még így sem érdekel senkit, mert az ellenzéket annyira utálják, hogy még kétszerekkora inflációval is inkább a Fidesz. És tudod, ezért mégcsak hibáztatni sem lehet őket."

Te írtad, hogy az ellenzéket annyira utálják te fidkány :DD Vajon miért? Mert hitelesen vannak tájékoztatva szerinted. Én csak megismételtem és belinkeltem egy tök jó zenét :DD Hallgassátok :DDD

Nekem 180 csatornám van azt nézek amit csak akarok :DDD

2023. szept. 19. 15:38
 159/160 anonim ***** válasza:
68%

#157 A kommentjeidet visszaolvasva valóban ez jön le rólad, tehát a kérdező joggal tett egy ilyen kijelentést az irányodba.

Egyébként azt nem kell sem megerősíteni, sem cáfolni, ami nyilvánvalóan látható, hallható, érzékelhető... ;)

2023. szept. 19. 15:56
 160/160 anonim ***** válasza:
0%

#158. "Nekem 180 csatornám van azt nézek amit csak akarok :DDD"

loál :D

#159. Igazán megtisztelő, hogy megfelelően tájékoztatott felelős szavazónak tartotok, de azért ne általánosítsatok minden fideszesre, azért ennyivel nem jobbak ők nálatok, fel a fejjel!

2023. szept. 19. 20:42
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!