A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
#121. Na, kiszólt a lyuk a gödörből. :) Az a - számotokra - igen szomorú helyzet, hogy rendre sokkal-sokkal butábbnak tűntök egy kivülálló szemében, mint a fideszesek, akikről azt hiszitek, hogy hozzájuk képest valamiféle szellemi fölényben vagytok. Közben meg tele van az oldal agyhalott DK-s debil kérdésekkel, amikről üvölt a szellemi nihil és az alkoholizmus.
Kb. ez megy itt is, tőletek is ilyen jól megkapja a Zorbán minden nap. :D
Én is nő vagyok és "imádom" a magyar kormány keresztény konzervatív értékrend álságos és hazug politikáját napi szinten megkérdőjelezni.
Rohadt egy önző bagázs.
Mostanában már nem csak az a bajuk hogy Ukrajna mögé beállt a fél világ,de az is, hogy nem Magyarország kapja az ukránoknak küldött hadi technikai eszközöket.
Ez különösen fáj Orbánnak, hiszen már viszket ( az üres) tenyere, hogy "Honfoglalósdit" játszhasson.
48N
#127. "Mostanában már nem csak az a bajuk hogy Ukrajna mögé beállt a fél világ"
Ez az infó úgy egy évvel van elmaradva a valóságtól, nem ártana updatelni.
"de az is, hogy nem Magyarország kapja az ukránoknak küldött hadi technikai eszközöket."
Uniós pénzeket akartál írni haditechnikai eszközök helyett. Persze az is igaz, hogy Ukrajna felfegyverzésének amúgy elég nagy kockázata van.
#128: pontosan azt akartam írni, amit olvastál 😊
Most már használható eredmények kellenek azoknak az országoknak ,akik ( Magyarországgal szemben) nem nettó haszonélvezők. Ennyit kérnek a rengeteg hazugság helyett. Azokat már kívülről fújják és nagyon megunták. Ugye nem vesszük nekik ezt rossz néven??
Az EU túl sokáig etette a magyarokat.
Most, hogy Orbán Viktornak hatalmas luxus ladikja is van ( mert persze, hogy az övé), adriai kikötője,a " saját láb" lánya befészkekte a családot a spanyol tenger partjára, megvette a rokonság a fél Balatont, kastélyokat,stb.,hatvanhat üres stadion és egyszemélyes kisvasút is lett építve, beszántotta az oktatást és az egészségügyet, megkaparintotta a magyar sajtót, senkit sem érdeklő "árja magyar" konferenciákat, szintén veszteséges rendezvényeket csinál HITELBŐL, reptereket vesz ( mert meg fogja venni) szintén HITELBŐL, holott a vonatokat az utasoknak kell maguk előtt tolni annyira "gatya" a MÁV,egyszerűen nagyjából végzett Orbán a "bakancslistával.
Most már Anti-Trianont játszana.
Hatalmas szerencse, hogy se pénze, se haditechnikája nincs Magyarországnak. Soha ne is legyen.
Amilyen vérgőzös gyűlölködők, tényleg elhiszik, hogy az elcsatolt területek nekik járnak.
Mondom: szerencsére nem kapnak már pénzt. "Brüsszel " nem hülye: pontosan tudják, hogy MOST mire költené Orbán a pénzüket.☺️
szept. 14. 19:29
Nem vagyok egyik párt tagja és szimpatizánsa sem. Politikai értelemben "hontalan" vagyok.
A szellemi fölényem pedig abban nyilvánul meg a magadfajtákkal szembem, hogy ahogy a galambokkal sem, így veled sem állok le sakkozni...
szept. 14. 22:19
A "boi" egy amerikanizmus a "boy" (fiú) kifejezésére.
És nem, nem vagyok sem homoszexuális, sem "lány".
Sajnálom, hogy a gyűlölködő kommented ezzel a korrekt válasszal megsemmisült, de abban is biztos vagyok, hogy van még benned bőven "potenciál" a további gyűlölködő és gyűlöletkeltő kommentek írásához.
Te amúgy nem érzékeled a szánalmasságot, ami csak úgy árad belőled kontrollálatlanul?🤔
amerikanizmus? Szerinted eddig azt hitte valaki, hogy ez magyar szó? :D
Angol nyelvterületen mondják pejoratív jelzőként a nőies melegekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!