A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
A válaszok többsége rég nem Orbánról szól, hiába próbálsz terelni megint.
Szembe kellene nézned a problémáiddal és nem megfutamodni.
Vagy a "coming outra"
A szüleidnek hogyan mondtad el végül?
Kiakadtak és kitagadtak? Ezért vagy morci vagy a kis méret miatt? :)
Sikeres fideszes kányok! Milyen jó, hogy a sikeres életetek legnagyobb feladata jelenleg, hogy alázni próbáltok valakit, akihez ésszel nem értek fel :D Nem fog összejönni.
Először is, már sajnállak titeket.
Másodszor, a sajnálat miatt vagy nem tudom de nem okoz már örömet a vergődésetek.
Harmadszor, törlöm az értesítéseket ennél a kérdésnél is így itt sem fogom már látni, ha valamit írtok. Tudom, nagy kár, de ez van.
Köszönöm, hogy ti azért ezt is elolvastátok, sikeres életetek nagy sikere, hogy valaki foglalkozik veletek. Összejöttetek, mint a hiénák a prédára, de a préda túl nagy falat és elsétál, marad 3 vihogó kis állat, egymás seggét szagolva :D
Én lettem a fétisetek úgy látszik :D Szívesen! :D
Rég nincs szó a Fideszről, rólad van szó, többen is rajtad akartak segíteni.
,, törlöm az értesítéseket ennél a kérdésnél is így itt sem fogom már látni, ha valamit írtok"
Fuss, menekülj, de ez nem fog segíteni.
Hiába írsz nevető hangulatjelet, mind tudjuk, hogy szétvet az ideg. Egyrészt az itteni fiaskód miatt, másrészt az életed többi területén ért blamák miatt. Ezeken mind változtathatnál... de te inkább a megfutamodást választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!