Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hasas tényleg egy zseni?

A hasas tényleg egy zseni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.

Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.

Továbbmegyek

Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.

Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj

Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.

Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D

2023. szept. 12. 21:02
 141/160 anonim ***** válasza:
72%
Fideszesek! Akkor tessék kilépni az EU-ból és a NATO-ból, ha gonosz a Nyugat. Mi itt nagyon jól elvagyunk Nyugaton. Nektek ott lesz a BRICS meg CSTO.
2023. szept. 17. 17:13
 142/160 anonim ***** válasza:
3%
Látom aktív még a kérdés. A harci cselekmények is aktívak. Az oroszok átvezényelték Robotyine alá az elit 72. légidesszant hadosztályt, akik megállították, illetve lelassították az ukrán csapatokat, ezzel el is dőlt nagy valószínűséggel, hogy az ukránok a rossz idő beállta előtt már nem tudnak áttörni. Közben zajlik a drónháború is, az ukránok Moszkvát és a Krímet is támadták. A románok bejelentették, hogy a Duna-Delta román oldalán most már lőni fognak a légtért megsértő objektumokra.
2023. szept. 17. 17:59
 143/160 anonim ***** válasza:
0%
Múltkor néztem egy szovjet háborús filmet, az volt a címe, hogy Jöjj s lásd. A kommentelők a német hadsereg benne, a kérdező meg a főszereplő fiú, akit megaláznak benne....
2023. szept. 17. 18:12
 144/160 anonim ***** válasza:
3%

Nem volt skizofrén, partizán akart lenne, beállt a szovjet partizánokhoz, de azok elvonultak harcolni, nem vitték magukkal, és az SD osztag rátalált, egy faluba hurcolták, amit felgyújtottak és a lakosait lemészárolták. Én pedig továbbra sem értem, hogy mi ez a hangnem. Nem vagyok se a Kérdező, sem a trágárkodó 3 és fél pipás. Nem tudom mivel tudnám bebizonyítani. Igazságtalannak érzem a vádakat, ami frusztrál, mert az igazság a legfontosabb mindennél. Azzal, hogy ilyennekkel vádolsz, lesüllyedsz a Kérdező szintjére. Biztos, hogy ezt akarod? Fideszesként kérdezem.

Slava Russzija!🇭🇺🇷🇺

2023. szept. 17. 18:21
 145/160 anonim ***** válasza:
24%
Az ukránok az Azov és más neonáci osztagokkal sok oroszt megöltek és megnyomorítottak. A kérdezőt is megkínoznák az azovosok.
2023. szept. 17. 18:26
 146/160 anonim ***** válasza:
43%

#143. "Nem. Továbbra is én fogom eldönteni a szellemi fölényemmel, hogy kit tartok vitapartnernek, és kit nem. Ezt továbbra sem te fogod eldönteni helyettem, ahogy eddig sem."

Nézd, én telibeszarom ám, hogy hogy menekülsz el a vitától, amit írtam, csak azt jelenti, hogy az úgy nem megy, hogy megfutamodsz, de mellette még szellemi fölényed is van. Vesztedre sajnos láttalak már elég sokszor megnyilvánulni ahhoz, hogy pontosan tudjam, mennyire alulmúlod még a gyakoris átlag szellemi tőket is. :) Szóval félre ne érts, dehogy akarom én megszabni neked, hogy kivel vitatkozol, még örülök is, ha elbujdosol és ezzel is az ellenzék csicskaságát reklámozod, én egyedül azt tettem helyre, hogy az egybites ellenzéki kommentelő itt semmiféle szellemi fölénnyel nem bír. Tudod kisbarátom, az egyébként sem úgy működik ám, hogy majd te megállapítod a saját szellemi magasságodat, az ilyen dolgokat majd a környezeted eldönti helyetted. :)

"Szerintem eléggé világosan leírtam, hogy galambokkal nem szokásom sakkozni."

Ebben a sztoriban te a galamb vagy, másba hiába is éled bele magad. :)

"Menj inkább Brüsszelbe, és kunyizz magadnak egy kis kenyeret"

Meglehetősen hamar sikerült is alátámasztanod, amiről egész végig beszéltem.

"mert már a magyar nép egyre nagyobb része is éhezik"

Hogy ezt is hogy nem unjátok meg...Orbánék 2010-es kormányrakerülése óta olvasom, hogy most aztán már mindjárt olyan éhesek lesznek az emebrek, hogy menten fellázadnak és kormányt váltanak...erre mit csinálnak ezek a rohadék suttyók? Hát jól vannak lakva, és nem váltják le a kormányt, pedig ittmármindenszar.

Tessék, 2011, b+...már ekkor ezt a blőd sületlenséget olvastam index címlapon, és azóta sem cseréltetek lemezt. Te szellemi fölényben szenvedő galamb, te. :D

"AZ ÉHSÉGLÁZADÁSOK ÉVE JÖN MAGYARORSZÁGON"

[link]

2023. szept. 17. 22:24
 147/160 anonim ***** válasza:
24%

#137. "öszi a kormánypárti propagandát.

Megismétlem: semmik és senkik vagytok a Földön.

Illetve még az sem."

Hahahaha, ezen a kifinomult érvrendszeren én is nagyon jót nevettem, igaz, ami igaz. :))) A helyzet az, hogy propagandát egyedül te nyomtál ezzel a szánalmas Mészárosra utalgató, meg "betelt a pohár a zunijónál" kezdetű, Nyugati Fényre való ócska, lejárt szavatosságú dumával, én meg egy tonna érvet hoztam helyette, be is talált rendesen úgy láton, a dráma óriási. :D

"Így az EU pénze nélkül öröm lesz nézni, ahogy egymásnak mentek fél kiló kenyérért."

Csókolom, gondoltam szólok, hogy már egy jó ideje nem jönnek pénzek, és tudod mi történik? Semmi...mégcsak kevesebben sem akarnak a Fideszre szavazni, mint eddig, ami egy naggyon durva választói ítélet az ellenzékről. És ezzel egyébként ki is derült, hogy nem "az EU pénzén" él az ország. Te, egyébként az hogy van, hogy az ellenzék egyszerre képviseli a "csak azért fejlődünk, mert jönnek az EU-pénzek" és a "nem fejlődünk semmit, mert ellopják az összes EU-pénzt" állításokat? Nem gyanús valami? :DD

2023. szept. 17. 22:30
 148/160 anonim ***** válasza:
75%
A hasas tényleg egy Jedi.
2023. szept. 18. 11:24
 149/160 anonim ***** válasza:
23%

204

Alacsony tesztoszteron, kisméret, homoszexualitás, mániákus hazudozás, akaratgyengeség, mit várunk egy ilyen embertől ha nem menekülést?

Az egész élete erről szól, ezért olyan sikertelen mindenben.

2023. szept. 18. 12:39
 150/160 anonim ***** válasza:
77%

#147: " Semmi...még csak kevesebben sem szavaznak a Fideszre...".

Na,ez igaz.

Viszont sehol sem állítottam, hogy a magyarok többsége normális lenne.

Gratulálok az aktuális 25%-os inflációhoz.

Lesz ez még így sem 😊

2023. szept. 18. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!