A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
- alacsony tesztoszteron
- kicsi meret
- ferfiatlan viselkedes
- hiszti
Na, vajon miert is lehetnel te a no a kapcsolataidban? :)
Na kedves nagyérdemű (és természetesen nagyfarkú, akinek a barátnője ma ÉPP nincs nála) fideszes banda, bocsánat, de álmos vagyok.
Remélem a budapesti memorandum legalább megmaradt a fejetekben.
Meg az, hogy mit mondott Gorbacsov a NATO ígéretével kapcsolatban, mielőtt meghalt :D.
Sok kis sikeres fideszes! Sziasztok! :D
99
Menekülés a szembenézés helyett, ez nem fog segíteni.
Nehány nap múlva újra itt leszel egy kis figyelemért.
Uhhhh
Ez nagyon égő, gyerekek!😀
Az elején vergődik, hogy itt senki nem nő, majd "kiderül", hogy persze ő is az ám!
Persze, hisz minden nő az kis pénisz méretről szokott érdeklődni amúgy.
De valami azt súgja, hogy "badabum" néven most véget ért a pályafutása, holnap gyorsan regisztrál egy új nevet, de most figyelni fog, hogy ne látszódjon a kérdéseknél.
Mondjuk ezt az infantilis, bohóc fejes, vigyoridióta stílust úgyis kiszűrni azonnal.
Az elején:
Egy: Lószart vagy te nő (tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, tipikusan nem női a fogalmazásod, sőt, gyakorin politizáló nő létezik egyáltalán?? :D)
Kik is irogatnak ide, meg adják ki magukat nőnek, meg IQ bajnoknak? A sikeresek? 🤡
92-es kommentje:
Írtam, nő vagyok :D
Oroszpárti, fideszes, jól felhúzott :)
Neked sem erősséged az értő olvasás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!