Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hasas tényleg egy zseni?

A hasas tényleg egy zseni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.

Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.

Továbbmegyek

Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.

Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj

Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.

Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D

2023. szept. 12. 21:02
 101/160 anonim ***** válasza:
20%

Mégis kényszert érzel, hogy válaszolj!🤷

2023. szept. 13. 13:48
 102/160 anonim ***** válasza:
34%

"Küldjetek már rá ti is egy tiltást légyszi! A gyakorin így is túlszaporodtak a prolik, nem hiányzik még üzenetben is zaklassanak."

Ha ráküldjük a tiltást, csak annyi történik, hogy azután minket már nem tud zaklatni. De attól a gyk-ról még nem lesz kitiltva. Ahhoz az kell, hogy a kérdést meg a hozzászólásait jelentsük.

2023. szept. 13. 15:31
 103/160 anonim ***** válasza:
18%

69 százalékos badika azért még pontozgat.

Bár nem tudom, szégyenében még hogyhogy nem vette le az értesítést a kérdéséről. 😂

2023. szept. 13. 16:26
 104/160 A kérdező kommentje:

"Az ilyen példák arra jók, hogy szépen illusztrálják, mennyit ért az egységsugarú liberrált a körülötte zajló világból. Már-már aranyos is az a gyermekien együgyű gondolatsor, ahogy az eseményeket látjátok."

Ez is milyen jól jellemzi, hogy az egyszeri fideszes mennyire okosnak hiszi magát, felsőbbrendű, úgy, hogy alul van :D. Aztán jön az együgyű kocsmás példájával. Gondolom az se a sajátja csak hallotta a hírtv-én.

Miközben azt sem tudja, mi az a budapesti memorandum. Nem ért semmit de nem is akar. A fidesz megrágta az infót és a saját érdekeiknek megfelelően a hívek szájába köpte. És nagyon ízlik. Nem igaz? Nem baj, ha elég sokan mondják, az lesz :D.

Az EU nagy hibája, hogy liberálisként engedi az orosz propagandát terjedni. Nagyon szigorúan cenzúráznám őket. Mert az eredmény, hogy a hülyék önként visszatennék a fejüket az oroszok kezébe. Mert olyen menő a putler. Meglovagolja szőrén a medvét.

És itt visszahangoznak baromságokat, amikkel belezavartak az agyukba.

Örülök, hogy kiírtam a kérdést, mert jött egy értelmes ember, akinek szívesen olvastam a hozzászólását, én is hasonlóképpen gondolom.

Fideszes nem tartozik a mensa 1%-ába. Hacsak nem haszonélvező. Az meg nem itt irogat.

Üzenem minden éhezőnek: EGYETEK! Probléma megoldva, olyan fideszesen :D

2023. szept. 13. 18:13
 105/160 anonim ***** válasza:
24%

A valódi problémát nem értetted meg, hiába próbáltunk többen is segíteni.

Újabb nap és újra itt vagy egy kis figyelemért kuncsorogni. Ha rendbe tennéd az életed nem lennél erre rászorulva.

2023. szept. 13. 18:27
 106/160 A kérdező kommentje:

106

Mi a valódi probléma? Mert amit te összehordtál az orosz terjesztésű konteós baromság. A valóságnak semmi köze hozzá.

Amit írtam, annak viszont még mindig nem sikerült utánanézned, vagy ránéztél és nem passzolt össze a saját meséddel így elegánsan átlépsz rajta :D

Nem érzed az ironiáját, amikor azzal ekézel, hogy itt vagyok a gyakorin, mert figyelemre vágyom? :DDD

Próbálom megérteni az együgyü logikáját, az éhező egyen azért még nektek is leesik, de a háború ellenszere a béke meg elmegy. Hol a különbség? Hogy a nagy ember mondta? A HASAS? :D

2023. szept. 13. 18:45
 107/160 anonim ***** válasza:
23%
te hány kiló vagy?
2023. szept. 13. 18:48
 108/160 anonim ***** válasza:
100%
A hasas nem zseni. Mikhail Tal zseni volt.
2023. szept. 13. 19:14
 109/160 anonim ***** válasza:
35%

A valódi probléma rólad szólt és ezt te is tudod, hiába próbálsz terelni, a magad módján "támadni".

De ez szintén nem segít rajtad.

2023. szept. 13. 23:01
 110/160 A kérdező kommentje:

110 Attól, hogy szerintetek a tej fekete, mert a hasas azt mondta, attól mind tudjuk, hogy fehér. Hiába játszod a hülyét még ha nem is erőlteted meg magad, kiderült, teljesen tévúton vagytok, fordítva ültök a lovon.

A valóság számotokra egy konteó. Be is fejeztem, bocs, de már inkább sajnálatot érzek az ilyenek iránt, elszomorít és nem szeretek az lenni.

2023. szept. 13. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!