A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
Egy dagadt diszó aki a sport fontosságát hirdeti.
Többet nem látok a kérdésben.
5: "Remélem az asszonyodat is úgy küldöd el"
Egy: nő vagyok.
Kettő: tendenciákról van szó, amiket matematikai modellekkel fel lehet szépen írni. Teljesen más stratégiát kell alkalmazni, ha mesterségesen fenn akarjuk tartani a háborút (mégpedig ez történik, mivel Ukrajna konkrétan 0% eséllyel tudná legyőzni Oroszországot), vagy a tűzszünetet próbáljuk minden úton/módon kiprovokálni.
A békét pedig többféle szempontból lehetne interpretálni, egyeseknél az jelentené a békét, ha Ukrajna legyőzné Oroszországot (ami egy tévhit), másoknak pedig azt, ha elindulna egy reparációs folyamat.
Már pedig ukrajna itt nem győzhet és nem is fog győzni.
Inkább európa rokkan bele és ez az amcsiknak fog kedvezni.
6
Egy: Lószart vagy te nő (tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, tipikusan nem női a fogalmazásod, sőt, gyakorin politizáló nő létezik egyáltalán?? :D)
Kettő: Egy gyenge nő egy erős férfi ellen kb nulla eséllyel tudja megvédeni magát. Ha kiképzed, fegyvert adsz a kezébe, akkor talán. Akkor mesterséges módon védte meg magát, ami nem jó, mert?
Ukrajna maradjon Ukrajna, teljes területével, legyen a NYUGAT része, az ukrán gyerekeknek ez az érdeke. Az oroszok putlerrel építsék a nagy muszka birodalmat a másik irányba. A hasas mielőbbi távozása pedig a magyar gyerekek érdeke de ez egy másik téma.
"gyakorin politizáló nő létezik egyáltalán??"
Igen, én is itt vagyok. :)
"tipikusan nem női a fogalmazásod"
Ezt miből szűrted le? Nem trágárkodik eleget?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!