A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
A fidesz nevű bűnszövetkezet egy bántalmazó kapcsolat bántalmazó fele. A fidesz nevű bűnbanda pedig a magyar társadalom bántalmazó részére igyekszik hatni. Egy bántalmazó egy tőle független konfliktusban mindig az agresszor pártját fogja, mert egyszerűen nem tud mást tenni, nincs empátiája, érzelmi intelligenciája. Fideszes és mi hazánkos oroszpártiak millióinak az lenne a béke, ha ukránok millióit koncentrációs táborokban sanyargatnák a ruszkik. Egy esetleges orosz győzelmet itt egy hatalmas népünnepély követné. Persze, ha valaki őket bántaná így, akkor felvennék a védekező pózt, ahogy teszik, amikor Brüsszel beszól valamit. Nárcisztikus szociopatához hasonlítható a fidesz, és rengeteg szavazójuk is ilyen ember.
Az éhezős dologhoz meg ott vannak az agyhalottak, akik talán jóra valóak lennének, mint csóri Marie Antoinette, aki bátorkodta azt tanácsolni a köznépnek, "hogyha nincs kenyér, miért nem esznek kalácsot?", a tábor infantilis része, akik nem látnak semmilyen hibát, azok ilyen kis Marie Antoinette-ek, akik jönnek a "kenyér helyett kalácsot egyél, ha nincs kenyered" dumával, ha észrevesznek valamit, irreális megoldást kínálva. A fidesz erre a két embercsoportra alapozza politikáját, közben paradox módon ezt a két réteget nyomorítja meg a legnagyobb mértékben, de annyira ostobák ezek a csoportok, hogy nem veszik ezt észre, vagy annyira fanatikusak, hogy a szart is megennék, ha Orbán arra buzdítaná őket.
"A hasas tényleg egy zseni?"
Mondják, hogy egy géniusz! :)))
Érdekes, hogy ha balról jön a body shaming, nem zavarja a balosokat...
Én is nő vagyok...
Alapvetően nem ide kommentelek főleg, de ha baromságot olvasok, akkor ide is írok.
Neked is kéne már egy nő, ahogy elnézem, "badabum"...
19.
Persze, hogy az. 😄
Akárhányszor itt olvasok, van itt tőle valami bugyuta kérdés. Ennyire ráér szerencsétlen.
21.
Mitől hímsoviniszta?
Ha az is, akkor az ellenzék pedig mitől nem az?
20: általában nem szoktam ezzel felvágni, de sebésznek készülök és a Mensa felső 1%-ba tartozom.
Nyugodtan hidd csak el, hogy nem így van, ha attól lecsillapodnak a kisebbségi komplexusaid, amiket nem vagy képes szofisztikáltan kezelni.
Annak is érdekes optikája van, hogy lefideszezel, miközben egy ilyen következtetésre nincs elegendő adatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!