Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hasas tényleg egy zseni?

A hasas tényleg egy zseni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.

Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.

Továbbmegyek

Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.

Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj

Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.

Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D

2023. szept. 12. 21:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/160 anonim ***** válasza:
31%

Látom átjött a lényeg.

Pont ezért nem lesz soha jobb az életed, pont ezért fogsz mindig is itt tartani.

2023. szept. 12. 22:55
 32/160 anonim ***** válasza:
34%

31: Az ilyeneknek sosincs elég. Imádnak áldozatszerepbe bújni, gyűlölködni, hogy bántja őket a világ (az ilyen boldogtalan és sikertelen emberekből lesznek a legradikálisabb O1G-sek), miközben megy a felelősséghárítás.

Előbb utóbb találni fog majd valami mást, amibe bele tud kötni, nők, férfiak, teljesen mindegy. Nem szabad ennek teret engedni, én le is tiltottam.

2023. szept. 12. 22:56
 33/160 anonim ***** válasza:
34%
35: milyen nyomorék élet lehet az olyannak, aki még nem beszélt értelmes nővel?
2023. szept. 12. 22:58
 34/160 anonim ***** válasza:
20%

#30. Ez elég gyenge próbálkozás volt, a Fidesz egy rakás egyéb sportberuházást eszközölt az évek során, a stadionok mégcsak nem is ebbe, hanem a szórakoztatás kategóriájába tartoznak, és a maga nemében az is elég fontos volt, hogy végre költsünk rá pénzt. A magyar válogatott mellesleg ma épp elég jó, akkor is, ha neked ez szörnyen fáj. :D De figyelj, szoríthatsz ám értük te is nyugodtan, Orbán bukása nem ettől függ, ne higgy a Fajkasházy Teddynek! :D

"a HASAS"

Uhh, na ez ütős, már látom is, hogy mindjárt belebukik a csuti csöngőhasú putyinpincsi kertitörpe. Azt hallottad már, hogy fityesz? Vagy fityisz. Vagy fideSS...vagy fideath. Hát szerintem hatalmas, utoljára az Eltolcsyn meg a kakadun nevethettünk ennyit, fergeteges ballib humor. :))

"Ezért sem kell annyi kórház, ugye?"

Van még olyan vidéki kórház, ami nem lett az utóbbi pár évben felújítva? Rájár a rúd szegény balokra, évekig riogatták a népet a Kútvölgyivel is, a Nyugati fény egy időben már minden második cikkéhez annak a homlokzatát vágta be, erre nem felújították ezek a rohadékok azt is? Pont mai hír továbbá, hogy nem kell fosni, meglesz a Dél-budai Centrumkórház (aka. Szuperkórház) is, ha nem viselkedtek, akkor meghosszabbítják Bicskéig is. :D

2023. szept. 12. 22:59
 35/160 A kérdező kommentje:
37 Az értelmes nő, aki fideszes, 150 az IQ-ja és békepárti?? 🤡🤡🤡
2023. szept. 12. 23:00
 36/160 anonim ***** válasza:
38%

Írjál még több bohócjelet, úgyis tudjuk hogy szét**sz az ideg.

2023. szept. 12. 23:01
 37/160 A kérdező kommentje:

38 Bocsi, de ezt nem olvasom el, 7. sornál befejeztem :D 🤡

Nyersz te is a fidesszel valamit? 🤡 Egészségügyet vagy oktatást? 🤡

2023. szept. 12. 23:02
 38/160 anonim ***** válasza:
18%
#39. Mondjuk ez szerintem viccen kívül stimmelhet, de persze annyira nem csodálkozom, hogy a munkásőrotthonban Várda keserűt szopogatva kicsit furcsán néz ki, hogy nem mindenki DK-s kommancs. 🤡
2023. szept. 12. 23:03
 39/160 anonim ***** válasza:
71%

A téma vonzza a mélységet. A politika egy meglehetősen primitív tárgyalást élvez általában, de ez mindent képes alulmúlni.

Ne mérted ezt kérdező. Ez egy működő rendszer, manipulációnak hívják, és ha elő van készítve, működik. Itt elő van és kiválóan működik egy rétegnél.

Nagyszerű módszer mantrázni végrehajthatatlan vágyakat, amelyek ráadásul hamisak is. Tanulmányozni kéne a történelmet, miként esnek a háborúk és miként lesz béke. A nagy békepártiak remélem a trianonival is mélyen egyetértenek. Nos, Ukrajnának és a világ egy részének (szerencsére egyre nagyobb részének) ez nem felel meg. Lehet itt károgni, csak csinálni nehéz. Igen, szükséges a háborút abbahagyni, azt azonban lehet garantálni, úgy nem megy, ahogy azt néhányak elmeháborodott istene mantrázza. Pedig csak azt kéne mondani neki, nosza, hozd össze. Vigyorogna és semmit se tenne.

Amúgy a befejezéshez kell néhány feltétel, és a háttérben zajlik is ennek összehozása. Beképzelt tökfejekkel persze nem megy gyorsan. Gyorsan hozzáteszem, e jelzőt most néhány országra és szövetségre értettem. Mert nekik kéne garantálni. Hátha megértik egyszer.

2023. szept. 12. 23:04
 40/160 anonim ***** válasza:
16%

Nyilván átugrod azt a részt ami neked már túl bonyolult :)

2023. szept. 12. 23:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!