A hasas tényleg egy zseni?
Komolyan mondom a fidesz és hű támogatóik logikája kikezdhetetlen.
Háború > Ennek csak a béke vethet véget, ezért ők azonnali békét javasolnak.
Továbbmegyek
Éhezés > Azonnali étkezést javaslok, csak az vethet véget az éhségnek.
Kevés a nyugdíj > Azonnali munkavállalást javaslok, sok nyugdíjas van aki dolgozik, az extra bérrel pedig már nem lesz kevés a nyugdíj
Hajléktalanság > Lakásvásárlás a megoldás.
Komolyan mondom, zseniális! Értem már, miért imádják a hasast! :D
21: Semmi köze Orbánnak ahhoz, hogy mit gondolok a háborúról. Én már a háború első napjaiban (ekkor még Orbán nyilatkozni sem érkezett) pontosan azt gondoltam, hogy az eszkaláció megfékezése érdekében főként a béketárgyalásra kellene helyezni a hangsúlyt.
Orbán véleménye szimplán megegyezik az enyémmel. Egy külön individuum vagyok, és el tudom racionálisan dönteni, hogy mi a helyes anélkül, hogy ezt a számba kellene adni.
Jött egy privát üzenet a kérdezőtől:
"Nő lennél? Egy otthonülő nyugger. Gondolam 165cm/95kg.
Családosként zavar, hogy ez ilyen hülye barmok miatt napról napra nehezebb lesz a gyerekeink sorsa."
Küldjetek már rá ti is egy tiltást légyszi! A gyakorin így is túlszaporodtak a prolik, nem hiányzik még üzenetben is zaklassanak.
#3. "Egy dagadt diszó aki a sport fontosságát hirdeti.
Többet nem látok a kérdésben."
Tehát ha neked az elhízodd kardiológus elmondaná, hogy hogy maradj életben, te inkább meghalsz. Rendben, de tartsd meg az elmebajodat magadnak!
#21. "Hölgyek! Akkor kérdeznék valamit, ha valóban nők vagytok: hogy tudtok egy ennyire hímsoviniszta politikai oldal mellett állni?🤔"
Nem vagyok nő, ellenben azt látom, hogy a Fidesz kihívói, a mindenkori szocik a leghímsovinisztább szarháziak valaha...csak most ne a kamerák előtti farizeus szemforgatás jusson eszedbe (ez a színjátszó szakkör mellesleg nagyon megy nekik, legalábbis ezt hiszik), hanem az öregecskedő feleségek, meg a kócos fogú rémség és társai. Nem alternatíva ez a bagázs még e téren sem. Amúgy nem egy nőt ismerek, aki három gyereket nevel baromi odaadóan, hétszámjegyű multis fizetésből...ha meghallják az ellenzéktől, hogy meg kell adóztatni a gazdagokat (akik hogy, hogy nem épp ők lennének egy újabb balfék kormány esetén), csengőfrászt kapnak és már szaladnak is a Fideszre szavazni, mert ez a kormány legalább nem b@sztatja őket, hanem egykulcsos SZJA-t, meg komoly adókedvezményt ad nekik. Tessenek választani! Nem a bullshit kell, hanem hogy tudj boldogulni. Nagyjából 2012 óta lehet, és ezt még a Covid óta sem sikerült tönkretenni.
28 Az aztán baromi egészséges a magyar társadalomnak, hogy 100 milliárdos stadionokban nézhetik az emberek zabálva piálva azt a pár bohócot labdát rugdosni. Hát igen, nagyon sokat tett a HASAS a magyarok egészségéért.
Ezért sem kell annyi kórház, ugye? Meg orvos :D Neked mennyi az IQ-d, 150?
Jól összegezted, sajnos nem ez az első alkalom, hogy egy anonim fórumon kezd el vergődni: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
31,32
Kik is irogatnak ide, meg adják ki magukat nőnek, meg IQ bajnoknak? A sikeresek? 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!